Tyson o braći Kličko: Oni su spori i mlitavi, nokautirao bih ih u prvoj rundi

Kontroverzni američki boksač Mike Tyson u autobiografiji ‘Neosporna istina’ otkrio je kako je prije nekih od najvažnijih svojih mečeva – konzumirao kokain.

“Bio sam pravi ovisnik o kokainu”, rekao je Tyson koji je otkrio kako je narkotike konzumirao uoči mečeva protiv Dannyja Williamsa te Loua Savaresea.

Bivši svjetski prvak rekao je i kako je na antidoping testu znao koristiti “lažni penis napunjen tuđim urinom” (?!). To mu nije uspjelo samo 2000. godine nakon borbe protiv Andrewa Golota kada je bio pozitivan na marihuanu.

Tysonova autobiografija je objavljena u utorak, a tom se prilikom legendarni Mike osvrnuo na ukrajinsku braću, Vladimira i Vitalija Klička.

“Kada sam bio u najboljoj formi nijedan od braće Kličko ne bi imao šanse protiv mene. Oni su spori i mlitavi. Bio bi to nokaut već u prvoj rundi”, rekao je Tyson koji je istaknuo kako će se vrlo teško vratiti u ring.

“Nitko mi nije ponudio dovoljno novca kako bih se vratio boksu. Pojedini sponzori i agenti nudili su pristojan novac, međutim to je i dalje bilo premalo da bih se vratio u ring. Da budem iskren, bit će veoma teško bilo kome kako bi me uvjerio da se vratim u ring.”

Povratak na Net.hr