TRENUTAK KAD RUIZ IZBIJA DUŠU IZ JOSHUE: / Bivšem prvaku nije bilo dobro nakon ovog; Je li se oporavio?

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Britanac je ostao zaprepašten udarcima Meksikanca kao i nevjerojatnom brzinom njegovih ruku

5.12.2019.
9:50
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Na društvenim mrežama pojavila se genijalna animacija koja jako dobro dočarava ono što se dogodilo 1. lipnja u Madison Square Gardenu, kad je Andy Ruiz. Jr senzacionalno nokautirao Anthonyja Joshuu i postao svjetski prvak. U toj borbi Ruiz. Jr uništio je do tada neprikosnovenog Joshuu, nanijevši mu prvi poraz u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZABORAVITE NA RUIZA, WILDERA I JOSHUU: /

Ovaj boksač strah je i trepet teške kategorije; 'Njega se svi boje. Šteta što se ne bori u Diraji'

Image
ZABORAVITE NA RUIZA, WILDERA I JOSHUU: /

Ovaj boksač strah je i trepet teške kategorije; 'Njega se svi boje. Šteta što se ne bori u Diraji'

Ušao u klinč, skratio distancu i demolirao Joshuu

To je radio na način da je konstantno ulazio u Joshuu, nije mu dao da diše, pogađao ga je u vezanim serijama. Ušao mu je u klinč, skratio distancu i demolirao ga. Joshua se psihički nije mogao oporaviti od toga, jer je već u početku bio pod dojmom. A trebao je to za Joshuu biti još jedan običan dan “u uredu”, odrađivanje posla, još jedna pobjednička noć. No, dogodilo mu se to da je u trećoj rundi dva puta završio na podu, a to je bio tek početak noćne more u New Yorku u debitantskom nastupu u SAD-u, u meču u kojem mu je bilo odbrojavano ukupno četiri puta…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostao zaprepašten udarcima Meksikanca

Britanac je ostao zaprepašten udarcima Meksikanca kao i nevjerojatnom brzinom njegovih ruku, kojim ga je u serijama razvaljivao, završivši ga u sedmoj nakon kanonade udaraca, nanijevši mu tako prvi poraz u karijeri. Svaki put kad bi Joshua bacio svoje nabildane ruke, plasirao udarac, Andy Ruiz Jr. bi mu to vratio sa dvije, tri serije brzih udaraca. Joshua je kontrolirao borbu, fino se kretao, ali najveća mu je pogreška bila što je krenuo silom na njega, a ovaj mu je to znalački vratio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, u subotu je na redu drugi, uzvratni okršaj Andyja Ruiza Jr. i Anthonyja Joshue u Diraji. Za subotnju boksačku priredbu u u Saudijskog Arabiji pod nazivom “Obračun na dinama” govore kako će promijeniti boks kakav poznajemo. Razlog tomu su financije i ogromni novac koji je uložen.

RTL prenosi spektakularni event i Hrgovićevu borbu

ARAPI NE PITAJU ZA PARE: Za šest tjedana izgradili su ovaj fantastičan stadion na kojem će se boriti i Filip Hrgović

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na glavnom RTL-ovom programu od 17:45 sati UŽIVO će se prenositi meč Filipa Hrgovića i Erica Moline, a od 21:40 sati glavna borba ove spektakularne priredbe od 100 milijuna dolara, koliko su dali za prava na boksački event u Diraji, bit će između Andyja Ruiza Jr. i Anthonyja Joshue, u kojem će ulog biti svjetski teškaški pojasevi prvaka prema WBA (Super), IBF i WBO verzijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli događaj moći ćete pratiti na RTLplayu, koji nudi još dvije vrlo zanimljive borbe! Prva je eliminacijska između bivšeg WBA prvaka, Rusa Aleksandera Povetkina (35-2) i Amerikanca Michaela Huntera (18-1) a druga Britanca Dilliana Whytea (26-1) i Poljaka Mariusza Wacha (35-5).

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo