MOŽE LI SE DOGODITI?

TO BI BIO SPEKTAKL! UFC vraća bivšeg svjetskog prvaka i stavlja ga u ring s Miočićem?

Prema pisanju portala Fightsite, otvorena je mogućnost povratka trenutno umirovljenog Brocka Lesnara u UFC pri čemu bi mu se omogućila i borba za naslov protiv Stipe Miočića. Izvor navodi takvu mogućnost pozivajući se na informacije sportskog novinara Davea Meltzera.

Upitno ipak ostaje koliko je sve moguće realizirati, dodaje se, jer Lesnar, velika kečerska zvijezda i bivši UFC teškaški prvak, odrađuje suspenziju zbog dopinga, a potrebno je i potrebno je određeno vrijeme da USADA odradi sve testove.

UFC ga je imao namjere staviti nasuprot Miočića i to na eventu u Madison Square Gardenu početkom studenog.

‘Borci koji se vraćaju iz mirovine se moraju podvrgnuti testiranju u trajanju od četiri mjeseca i tek onda mogu dobiti dozvolu’, podsjeća izvor uz dodatak da je ‘kod Lesnara to čak pet mjeseci od danas, budući da je bio pod jednogodišnjom suspenzijom’, a i suspenzija mu je zamrznuta zbog umirovljenja što znači da bi, izvede li se sve po regulama, u borbu mogao tek u prosincu.

Također, povratak u UFC Lesnaru bi donio gubitak WWE pojasa i izbacila ga sa nekih evenata organizacije s kojom je ugovorno vezan do travnja sljedeće godine…

Povratak na Net.hr