NOVI IZAZOV

TKO JE, PAK, SAD OVAJ? ESPN objavio ime sljedećeg Hrgovićevog protivnika; Pogledajte kako gromada udara

Hrgović se nadao puno većem imenu nakon 10 pobjeda u prvih 10 profesionalnih borbi

Ugledni američki ESPN u javnost je pustio ime boksača protiv kojeg bi najbolji hrvatski profesionalni boksač Filip Hrgović, na čije mečeve ekskluzivna prava polaže RTL, trebao tražiti pobjedu u svom 11. profesionalnom meču. To bi trebao biti Jerry “Slugger” Forrest, a meč će se održati 17. travnja u Oxon Hillu nedaleko od Washingtona, kao jedna od uvodnih borbi na programu koji predvodi okršaj Regisa Prograisa i Mauricea Hookera. Kad nešto objavi vjerojatno najveća i najrelevantnija svjetska sportska medijska kuća, taj podatak treba smatrati itekako relevantnim i uzeti informaciju za ozbiljno…

Screenshot:BoxRec

Hrgović se nadao puno većem imenu nakon 10 pobjeda u prvih 10 profesionalnih borbi, ali…

Hrgović se nadao puno većem imenu nakon 10 pobjeda u prvih 10 profesionalnih borbi. I sam je više puta naglasio kako želi u ring s onim najboljima. A da bi došao u priliku boksati za naslov prvaka svijeta u kraljevskoj teškoj kategoriji. No, Jerry “Slugger” Forrest nije TOP boksač, barem ako ćemo vjerovati poznatom BoxRecu.

Forrest ima 26 pobjeda i tri poraza

Naime, Forrest je 31-godišnji boksač koji ima 26 pobjeda (od toga 20 nokautom) i tri poraza. Na Boxrecu, na kojem je Hrgović na 15. mjestu, Forrest je tek 93. teškaš svijeta. Prošle godine se borio čak šest puta i upisao pet pobjeda. Većinu pobjeda ostvario je ovaj boksač rodom iz Louisiane protiv boraca koji uopće nemaju pozitivan omjer pobjeda i poraza u karijeri. Ovaj par ipak se našao na popisu mečeva na ESPN-ovoj službenoj web stranici.

Prošlog vikenda imao ugovoren meč na Matchroomovoj priredbi

“Slugger” je prošlog vikenda imao ugovoren meč na Matchroomovoj priredbi predvođenoj borbom Mikeya Garcije i Jessieja Vargasa. Tamo se trebao boriti protiv Murata Gassieva, no bez borbe je ostao tjedan dana prije održavanja, zato što je Rus otkazao svoj nastup. Promotor ga je odmah uklonio s programa i to čini se iz razloga da ga premjeste na ovaj koji će se održati sedam tjedana kasnije.

Povratak na Net.hr