Tajna otkrivena: Evo kako se Cro Cop rješava stresa

'Ustao sam nešto kasnije, oko devet, i odveo svoja dva rotvajlera u šetnju. Šetnja sa psima me umiruje', izjavio je Mirko Filipović i otkrio kako se rješava napetosti uoči meča s Ray Sefom.

10.3.2012.
9:03
VOYO logo

Kada se u Areni Zagreb začuje 'Wild Boys', dvorana će eksplodirati. Bit će to znak da prema ringu kreće Mirko Filipović, posljednje desetljeće najpopularniji hrvatski borac. U ringu će ga čekati Ray Sefo, opasan udarač koji kod suparnika 'svjetlo gasi' jednim udarcem.

Premda ga, s obzirom na okolnosti pritiska domaćeg terena, čeka jedan od najtežih K-1 ispita u karijeri, Cro Cop je uoči meča bio prilično raspoložen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najradije bih došao u ponedjeljak. Dakako, moram doći prije prve borbe da si, sukladno mogućim prekidima uvodnih borbi, mogu tempirati bandažiranje i zagrijavanje."

A tko će to sve s njim u ring?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ring ću samo ja, a u kutu će mi biti Mike Benčić, Kristijan Pejša, Pero Čalić, Stipe Drviš i Enver Šeperović, čovjek koji me najbolje zna istegnuti."

Kako se borba približava, napetost raste, ali ne između Mirka i Raya Sefa, već u glavama boraca pojedinačno. Što je Mirko činio da tu startnu groznicu rastjera?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako nisam imao jutarnji trening, ustao sam nešto kasnije, oko devet, i odveo svoja dva rotvajlera u šetnju. Vodio bih sa sobom i svoja četiri pekinezera, no oni su na 'vi' s rotvajlerima. Šetnja sa psima me umiruje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo