BRZO SE ISPRIČAO

SVJETSKI BOKSAČKI PRVAK U VIDEU POKAZUJE KAKO TUĆI ŽENU U IZOLACIJI: ‘U trenutku će joj zasvijetliti pred očima’

Inače, Saunders je uoči karantene bio spreman za meč svog života. Prvak WBO-ove supersrednje kategorije trebao se boriti protiv Canela Alvareza, ali ta je borba, kao i sve druge – odgođena

Svjetski boksački prvak Billy Joe Saunders ovog je puta nadmašio sam sebe. Saunders je, naime, u karanteni snimio video u kojem opisuje kako treba udariti ženu dok se nalazite u izolaciji.

Njegov je video, naravno, netragom nestao zbog raznih reakcija s društvenih mreža.

“Želim napraviti jedan video za vas sve očeve, muževe i sve koji imate djevojke. Covid-19 je ozbiljna stvar i svi smo izolirani u malim prostorima”, započeo je Saunders priču pa nastavio:

“Ako vam vaša žena puno prigovara, vi pokušavate ostati strpljivi i mirni, no nakon šestog dana biste jednostavno eksplodirali. Odjednom, krenula je prema vama, pljuje vam otrov u lice, spremna reći nešto poput toga da ste ostavili posuđe. Nešto što ju je moglo razljutiti. Hoda prema vama i vi u tom trenutku jednostavno izgubite strpljenje. Eksplodirate i pogodite ju posred brade. U trenutku će joj zasvijetliti pred očima, vidjet će bijelo i pitati što se dogodilo. Neće znati što se događa, a vi je u tom trenutku završite koljenom”, govorio je Saunders na skandaloznoj snimci.

SLAVNI TALIJANSKI BOKSAČ IZGUBIO JE BORBU S KORONAVIRUSOM: Od posljedica zaraze umrli su mu majka i brat

Isprike

Ne treba ni naglašavati da ej video izazvao bijes ženskog dijela njegovih pratitelja. Saunders se na društvenim mrežama nekoliko puta ispričavao zbog videa:

“Nikad ne bih učinio nešto takvo i da vidim nekoga gdje udara ženu, ja osobno bih ga rastavio na komade. Imam kći i da vidim nekoga kako je prst stavio na nju, to bi bio njegov kraj. Ispričavam se ako sam uvrijedio bilo koju ženu. Ostanite blagoslovljeni”, napisao je Saunders na svoj Twitter.

U cijelu priču se ubacila i svjetska boksačka prvakinja Claressa Shields koja je snimila video na temu “kako udariti muškarca”.

Inače, Saunders je uoči karantene bio spreman za meč svog života. Prvak WBO-ove supersrednje kategorije trebao se boriti protiv Canela Alvareza, ali ta je borba, kao i sve druge – odgođena.

Povratak na Net.hr