Svjetska faca u Zagrebu objasnila tajnu uspjeha!

'Pokušavao sam svašta, no slabo je funkcioniralo. Kako je veliki Muhammad Ali govorio I’m ready to rumble, malo sam to promijenio i upalilo je!

4.3.2012.
18:44
VOYO logo

Michael Buffer (67), najpoznatiji svjetski najavljivač borbi koji će svoju čuvenu rečenicu Let's get ready to rumble izgovoriti i uoči meča iznmeđu Cro Copa i Reya Sefa, sletio je u Zagreb tjedan dana prije nego što mora obaviti posao koji naplaćuje oko 100 tisuća američkih dolara.

Organizatorima zagrebačkog spektakla je malo spustio cijenu, ali je tražio tjedan dana uživanja po Hrvatskoj što uključuje i putovanje sa 30 godina mlađom suprugom u Dubrovnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obično na gažu dođem dan ili dva prije nastupa, ali kako nikada nisam bio u vašoj zemlji, odlučio sam je upoznati. Što je još ljepše, za taj turistički gušt sam još i plaćen!", izjavio je Buffer Večernjaku i otkrio kako je smislio rečenicu kojom 'nabrijava' navijače.

"Ovaj posao radim 30 godina, a oduvijek mi je cilj bio podići publiku na noge prije borbe. Pokušavao sam svašta, najavljivao bih suce, za što baš nitko nije mario, pokušavao sa 'Zavežite pojaseve, polijećemo' i sličnim, no slabo je funkcioniralo. A kako je veliki Muhammad Ali govorio I’m ready to rumble, malo sam to promijenio, i upalilo je! Kad vidim navijače kako se užive nakon te rečenice, shvatim da radim dobar posao podižući puno buke", otkrio je Buffer tajnu svog uspjeha i prisjetio se kako je najavio meč Željka Mavrovića i Lenoxa Lewisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Željko je moj stari prijatelj. Moram ga pitati kad ga vidim što se to dogodilo u sedmoj rundi, imao je Lenoxa Lewisa. Šteta!", izjavio je Buffer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Mirko Filipović

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo