SVE JE DOGOVORENO: / Spremite se za borbu desetljeća, pravi rat u kavezu! Stipe Miočić protiv Francisa Predatora Ngannoua

Image
Foto: Screenshot/AFP

Borba Stipe Miočića i Francisa Ngannoua bit će jedna od najvećih teškaških mečeva u povijesti UFC-a.

7.12.2017.
11:53
Screenshot/AFP
VOYO logo

Elitni UFC uspio je dogovoriti jednu od najvećih teškaških 'match upova' u povijesti UFC-a, a svakako jednu od najvećih UFC borbi u 2018. godini koja će se dogoditi na UFC-u 220. Sudar divova Stipe Miočića i novu teškašku superzvijezdu UFC-a Francisa Ngannoua za pojas prvaka UFC-ove "kraljevske" teške kategorije, javlja MMafighting.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dana White uspio je izgladiti sve probleme oko ugovora s Miočićem te su u nekoliko posljednjih dana finiširali sve dogovore oko povećanja honorara. Sad se Miočić može okrenuti pripremi za "ljudsko čudovište", kako ga je White nazvao, odnosno "Predatora" koji je slavio u posljednjih 6 borbi i to ekspresno, u prvoj rundi, čime je poslao poruku konkurenciji u teškoj diviziji kako je on budućnost UFC-a i same divizije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŠTO SE DOGODI KAD SE PREDATOR POJAVI ‘HRVATU’ MIOČIĆU NA VRATIMA? Objavljena animacija koja brutalno sprda Stipu i društvo

Trenutačno je na profesionalnih 11-1. No, da li je Ngannou stvarno tako moćan i zastrašujuć borac? O tome više možete pročitati - OVDJE.

Kako bilo, Ngannou je slavljem na UFC-u 218 protiv Alistaira Overeema zapečatio svoju poziciju prvog izazivača. Što se tiče Stipe Miočića, naše gore list je na skoru 17-2 i ima priliku postati prvi UFC teškaš koji je tri uzastopna puta branio pojas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To nitko nikad nije napravio. Ako bi Stipe to ostvario, postao bi najveći teškaš u UFC povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo