SUDAR TITANA KOJI ČEKA ČITAV SVIJET: / Evo kad bi se trebali boriti teškaški kraljevi u borbi za tron

Image
25.10.2016.
13:49
VOYO logo

Joshua i Kličko su bili blizu dogovora da se bore 10. prosinca u Manchesteru, ali je bivši svjetski prvak otkazao borbu zbog povrede. Promoter Eddi Hearn je objavio da će se meč za titule po verzijama WBO i WBA održati najvjerojatnije u ožujku ili travnju i to u Cardiffu na stadionu Millenium (sada Principality Stadion).

NIŠTA OD BOKSAČKE POSLASTICE: Borba koju čeka cijeli svijet pada u vodu?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Još uvijek pregovaramo oko datuma u ožujku ili travnju'

"Još uvijek pregovaramo oko datuma u ožujku ili travnju. Stadion Millenium ima pokretni krov i postoji mogućnost da se Joshua i Kličko tamo bore. Ajmo mi to dogovoriti za ožujak", rekao je Hearn i istaknuo kako očekuje u sljedećih 48 sati da se Joshua izjasni o svom sljedećem protivniku.

Britanskom boksaču Tysonu Furyju oduzete su titule svjetskog prvaka u WBA i WBO verziji nakon što je priznao da je uzimao kokain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kličko želi vratiti pojase u svoje ruke

Kličko, koji ima 64 pobjede i četiri poraza u karijeri, izgubio je naslov svjetskog prvaka po verzijama WBA, WBO i IBF u meču protiv Furyja 2015. Joshua je osvojio naslov prvaka po verziji IBF, nakon što je oduzeta Furyju jer se nije htio boriti s izazivačem, pobjedom nad Charlesom Martinom u travnju. Inače, Joshua je trenutno jedan od najzanimljivijih boksaća na svjetskoj boksačkoj sceni koji zastrašujuće ruši svoje protivnike. I upravo njega svi žele vidjeti u borbi s Kličkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo