STRAŠAN NOKAUT EMMETTA U UFC-OVOJ PRIREDBI: / Jednim udarcem uspavao Lamasa, Dos Anjos pobijedio Lawlera

Image
Foto: Screenshot

Pratitelji MMA borbi mogli su sinoć uživati u priredbi UFC on Fox u kanadskom Winnipegu gdje je viđen jedan od ponajboljih nokauta u posljednje vrijeme

17.12.2017.
11:35
Screenshot
VOYO logo

U glavnoj borbi večeri Rafael dos Anjos pobijedio je Robbieja Lawlera u velter kategoriji odlukom sudaca. Bio je Dos Anjos bolji u svih pet rundi, a najbliže nokautu bio je u drugoj rundi.

Prvo je ljevim krošeom uzdrmao Lawlera, a zatim je svom snagom navalio na njega, ali ovaj je nekako uspio ostati na nogama i dočekati kraj borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A jedan od boljih nokauta u posljednje vrijeme djelo je Josh Emmetta koji je jednim udarcem na spavanje poslao favoriziranog RicardaLamasa u kategoriji do 66 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od prve minute krenuo je jako u napad i nakon što je desnicom okrznuo Lamasovu glavu, vezanim ljevim krošeom pogodio ga je u bradu i povratka više nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon meča je izjavio da ga nije trebalo otpisati prije meča:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi su me otpisivali prije ove borbe, a ja sam rekao da će meč biti odmah gotov ako mi sjedne samo jedan pravi udarac. I, pogodite što, sjeo je", rekao je zadovoljni Emmett.

Pobjedom je tako uspio barem djelomično zasjeniti nepravilnost na vaganju - imao je kilogram više nego što je to dopušteno te će za to morati platiti kaznu, a odmah se zbog toga i ispričao te je poručio Lamasu da je spreman za revanš kada god to ovaj poželi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo