STIPE MIOČIĆ UOČI BORBE ŽIVOTA: / 'Idem po naslov za Cleveland i svoju Hrvatsku'

Image
Foto: Facebook: Stipe Miočić
Image
Foto: Facebook: Stipe Miočić
9.5.2016.
16:28
Facebook: Stipe Miočić
VOYO logo

Amerikanac hrvatskih korijena konačno je dobio priliku za napad na toliko željeni naslov prvaka. Nakon što ga je predsjednik UFC-a Dana White gurao na stranu i nije mu dao priliku za meč za naslov jer nije marketinški isplativ, Miočić je morao težim putem, preko Marka Hunta i Andreja Arlovskog, dokazati da je zaslužio da mu se da šansa.

Hunta je "demolirao", a nakon toga pobijedio i Arlovskog. Više nije bilo mogućnosti za bilo kakve poslovne "manevre", White je progledao i odlučio Stipi pružiti šansu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Želim titulu'

"Uzbuđen sam zbog borbe za titulu. To je ono što želim. Meni nije bitno gdje ću se boriti. To može biti i na drugoj planeti. Mogli su mi reći da dođem na Sjeverni pol i ja bih se pojavio", kazao je Hrvat u intervjuu danom UFC-ovoj novinarki Megan Olivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stipe je podrijetlom iz Rtine kraj Zadra, ali tek 2014. je prvi put posjetio Hrvatsku. Često ponosno ističe svoje podrijetlo. Hrvatska u njegovom žitovu zauzima posebnu težinu i ova UFC zvijezda ponosi se svojim korijenima. Tako je na svom desnom stopalu Stipe istetovirao hrvatski grb, a hrvatska zastava neizostavni je dio njegovih nastupa.

Image
Foto: AFP, Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Image
Foto: AFP, Dalibor Urukalovic/PIXSELL

'Bolji sam od Werduma'

"Želim svima pokazati što mogu. U sjajnoj sam kondiciji i smatram da sam bolji od Werduma. On je dobar na parteru, ali i ja sam. Bolji sam boksač od njega i pogađam iz boljih kuteva. Imat ću taktiku za koju neće biti spreman", ističe Stipe i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Donijet ću titulu u Cleveland, to je moj grad koji volim. Ovo je za Cleveland i Hrvatsku", zaključuje Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo