STIPE MIOČIĆ SUSPENDIRAN NAKON NOKAUTA: / Objavljeno koliko se dugo ne smije boriti

Image

Pitanje je hoće li se Miočić nakon ovoga vratiti u kavez

30.3.2021.
11:43
VOYO logo

Amerikanac StipeMiočić izgubio je UFC-ovu titulu prvaka u teškoj kategoriji nakon što ga je u meču organiziranom u Las Vegasu Kamerunac FrancisNgannou nokautirao na početku druge runde.

Image
ŠTO ĆE BITI S MIOČIĆEM NAKON TEŠKOG NOKAUTA I GUBITKA TITULE? /

Ono što UFC planira za njega u budućnosti moglo bi zgroziti mnoge

Image
ŠTO ĆE BITI S MIOČIĆEM NAKON TEŠKOG NOKAUTA I GUBITKA TITULE? /

Ono što UFC planira za njega u budućnosti moglo bi zgroziti mnoge

Ngannou je bio dominantniji od prve minute i primio je samo jedan ozbiljniji udarac. Na početku druge runde Ngannou je snažnim udarcem lijevom rukom pogodio Miočića i stjerao ga uz ogradu, a nakon što se izvukao iz teške pozicije američki borac je pokušao uzvratiti, ali se previše otvorio što je Kamerunac iskoristio i nokautirao ga. Prije nego je sudac prekinuo borbu, Ngannou je na podu još jednom žestoko pogodio Miočića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon borbe Miočić je umjesto na presicu iz predostrožnosti završio u bolnici gdje mu je napravljen CT glave. A sada je objavljeno da mu je određena medicinska suspenzija od 60 dana bez borbe, odnosno 45 bez ikakvog kontakta što je minimalno za borce koji pretrpe nokaut. To znači da je iz borbe izašao bez težih ozljeda i da bi se brzo trebao oporaviti. Ngannou je također zaradio suspenziju, ali od 30 dana, od kojih 20 bez kontakta.

Image
Image

Mar 27, 2021; Las Vegas, NV, USA; Francis Ngannou of Cameroon punches Stipe Miocic in their UFC heavyweight championship fight during the UFC 260 event at UFC APEX on March 27, 2021 in Las Vegas, Nevada.,Image: 601779067, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

"Ne znam što budućnost nosi Miočiću. Očito nakon ovakvog meča on mora otići kući obitelji i provesti neko vrijeme s njima, a onda možemo razgovarati o tome što će dalje raditi. Imam samo respekt prema Miočiću i svemu što je napravio za kompaniju. Imao sam čudan odnos s Miočićem, ali volim ga. Pravi je čovjek, radi kao vatrogasac, voli svoj rodni grad i otići će u povijest kao najveći teškaš u povijesti UFC-a. Ali sada počinje Ngannouova priča", poručio je poslije borbe predsjednik UFC-a Dana White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić i četiri godine mlađi Ngannou, koji je prvi afrički prvak teške kategorije, borili su se u siječnju 2018. kada je američki borac slavio nakon pet rundi. Ngannou je do sada upisao 16 pobjeda, od čega četiri prije ove nokautom u prvoj rundi, i tri poraza u UFC-u. Miočić je do sada ostvario 20 pobjeda i doživio četiri poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo