STIPE MIOČIĆ NE ŽELI BITI GURNUT SA STRANE: / 'Ako to mislite možete me poljubiti u gu*icu'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Miočić želi borbu za pojas i sve glasnije to svima daje do znanja

11.10.2018.
9:09
AFP
VOYO logo

Bivši prvak UFC-ove teške kategorije Stipe Miočić tvrdi da je vodio pregovore s promocijom o novom ulasku u ring, ali i da mu nije ponuđena borba kojom bi mogao vratiti pojas u svoje vlasništvo.

Američko-hrvatski MMA borac, jedini čovjek koji je u UFC-ovoj kraljevskoj kategoriji titulu prvaka uspješno obranio triput, kaže za ESPN da mu je ponuđen nastup na eventu UFC 230 koji će se 3. studenoga održati u New Yorku, no ne i ogled protiv Daniela Cormiera koji mu je oduzeo pojas nokautom u prvoj rundi u borbi održanoj u srpnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije tog meča Miočić (18-3) je bio vladar kategorije, borac koji je naslov držao dulje od ikog ranije u povijesti divizije, te je uvjeren da bi mu trebala biti ponuđena borba kojom bi se vratio na tron. Sam Cormier (21-1) u nekim je istupima kroz medije rekao da se slaže s Miočićem, ali obranu će odraditi protiv Derricka Lewisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bilo kad i bilo gdje'

"Borio bih se s Cormierom bilo kad i bilo gdje, radujem se povratku pojasa u svoje vlasništvo. Ali, ta borba mi nije ponuđena", tvrdi Miočić koji se nije želio više izjašnjavati po tom pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvor stoga izvlači njegovu izjavu iz srpnja kada je jasno nakon poraza poručio da želi revanš.

"Počistio sam diviziju, pojas branio više puta od ikoga i reći ćete mi da ne zaslužujem priliku vratiti ga u svoje vlasništvo. Gonite se. Ako to mislite možete me poljubiti u gu*icu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić je pojas osvojio u borbi protiv Fabricija Werduma 14. svibnja 2016., a uspješno branio u mečevima protiv Alistaira Overeema, Juniora dos Santosa i Francisa Ngannoua. Cormier ga je u svoje vlasništvo preuzeo 7. srpnja ove godine.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo