STIPE MIOČIĆ JE PONOVNO IZVISIO: / Propao mu je novi meč, evo što se točno dogodilo

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

'Ne radi se tu o tome da bi to bila zanimljiva borba'

5.4.2019.
11:34
AFP
VOYO logo

Tamo negdje sredinom ožujka pojavila se informacija o borbi u kojoj bi snage trebali odmjeriti Stipe Miočić i Jon Jones. Ogled američko-hrvatskog borca, rekordera po broju obrana naslova UFC-ove teške kategorije, i dominatne figure poluteške kategorije navodno je bila opcija o kojoj su u UFC-u razmišljali, no, čini se, Miočić je ponovno 'izvisio'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jones protiv Santosa

Jones će odmjeriti snage protiv brazilskog majstora Thiaga Santosa tijekom UFC-ova eveta 239 koji je zakazan za srpanj, a to znači da se tada neće boriti protiv bivšeg prvaka. Ipak, prema riječima Jonesova trenera Mikea Winkeljohna – to zapravo i nije bila opcija.

"Ja sam cijelo vrijeme i mislio da ćemo se boriti protiv Santosa. Ne znam niti je li UFC razmišljao o borbi sa Miočićem ili je to bila samo Jonova šala. Mislim da bi u slučaju te borbe UFC trebao ponuditi mu puno novca. Nije Jona za kriviti zbog toga, i UFC-u je zarada bila na pameti", prenosi bjpenn.com Winkeljohnove riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Jonu je do izazova'

"Ne radi se tu o tome da bi to bila zanimljiva borba. Jonu je do izazova. Vjerojatno bi prihvatio unosnu ponudu za borbu u kategoriji teškaša, ali sad je usredotočen na to da počisti polutešku kategoriju, bude aktivan i napravi ono što većina ne radi. A to je često se boriti, pretući svakoga i izgraditi ostavštinu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navedeno, dakle, ostavlja Miočića i dalje izvan poprišta borbe. Posljednji put se borio u srpnju prošle godine kada je porazom i predao naslov prvaka Danielu Cormieru. Njegovi vapaji za revanšem ne padaju na plodno tlo, a on i dalje trenira...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo