STIPE MIOČIĆ ISKREN I OGORČEN: / Jesu li ovo riječi uvrijeđenog bivšeg prvaka ili prava istina o UFC-u!?

Image
Foto: AFP

Miočić je pojas izgubio u srpnju ove godine. Čeka na priliku da ga vrati

7.11.2018.
12:06
AFP
VOYO logo

Meč protiv Derricka Lewisa u kojem je Daniel Cormier obranio naslov UFC-ova prvaka u kategoriji teškaša, isti onaj koji je osvojio u meču protiv njega, pogledao je i prokomentirao američko-hrvatski MMA borac Stipe Miočić. Nije ga to impresioniralo.

Miočić je i dalje ogorčen što ne dobiva priliku boriti se za naslov kojeg je osvojio u borbi protiv Fabricija Werduma, a uspješno onda taj pojas branio u mečevima protiv Alistaira Overeema, Juniora dos Santosa i Francisa Ngannoua. Postao je Miočić time prvi u povijesti s tolikim obranama naslova, no, otkako ga je izgubio od Cormiera, ne dolazi u priliku za novi pokušaj uspona na tron. I to ga smeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Zvijezda društvenih mreža

"Da, gledao sam borbu. Vidio sam kako DC jednom rukom svladava momka koji ima hrpu pratitelja na Instagramu", bio je jasan Miočić koji borca koji je slavio u 21 od 28 borbi smatra tek zvijezdom društvenih mreža.

"Ponudio sam Cormieru borbu, a on me odbio. Rekli su mi da se nije u mogućnosti boriti, a doslovce tjedan dana kasnije tukao se s Lewisom. Živciralo me (gledati borbu), ja sam trebao biti ondje. Masa je momaka koji nikad nisu obranili pojas i njima se daja prilika za uzvrate. Ja sam ga obranio triput i nemam prava na revanš?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Želim pojas natrag'

Miočić je pojas izgubio u srpnju ove godine. Otad traje njegova kampanja da mu se da prilika da ga vrati. Inače, i sam Cormier je priznao da mu se Miočić nudio pa se čini da je odabirom Lewisa, a odbacivanjem revanša sa američko-hrvatskim borcem, odabrao lakši put.

"Pa nije me on prebijao cijeli meč. Ja sam dominirao u toj borbi, a on me uhvatio jednim udarcem. Nije to dovoljno. Mislite da sam ja bio u najboljoj formi? Želim svoj pojas natrag, on pripada meni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nastavit ću pričati, zaslužujem priliku. Srušio sam rekord, naradio se za to, branio pojas više puta, više od ijednog teškaša u UFC-u. A priliku dobivaju oni koji ga ne mogu obraniti", zaključio je Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo

Još iz rubrike