UOČI VELIKOG REVANŠA

STIPE JE SPREMAN ZA BORBU KARIJERE: ‘Neće biti kao prošli put. Iznenadit će se – i to jako!’

Pred Stipom Miočićem je druga borba u kojoj će braniti naslov UFC-ova prvaka u teškoj kategoriji. U Dallasu ga 13. svibnja čeka suparnik od kojeg je upisao jedan od samo dva dosadašnja poraza – Junior dos Santos.

U svibnju prošle godine Miočić je osvojio pojas UFC-ova prvaka pobjedom protiv Fabricija Werduma, a naslov je obranio četiri mjeseca kasnije, nokautiravši Alistaira Overeema. Protiv popularnog Cigana će drugi put braniti pojas, a bit će mu to ujedno i prilika za revanš jer ga je Dos Santos pobijedio 2014. u velikom okršaju u pet rundi u Phoenixu.

SITUACIJA SE DRAMATIČNO PROMIJENILA: ‘Miočić me konačno uvjerio da je prava stvar’

VELIKA ANKETA NET.HR-A: Hoće li se Stipe Miočić osvetiti Dos Santosu za bolni poraz i ući u UFC povijest?

‘Taj poraz me motivira’

“Nikad prije nisam odradio pet rundi. Nisam bio spreman za to. Ali nakon borbe s njim sam se osjećao dobro. Znao sam nakon toga da se mogu nositi s bilo kim… Prije sam išao punom snagom, ali sad znam štedjeti energiju na koristan način”, poručio je Miočić u razgovoru za The News Herald.

“Spreman sam na pet rundi i 25 minuta, ali definitivno borbu želim završiti rano. Neće biti kao prošli put. Taj poraz me motivira. Ne želim da mi se ponovi. Dos Santos udara stvarno jako. Užasno je (kad vas udari). Morate ga se dobro paziti. Ima moć da vas nokautira i zato morate biti pametni. Ali i ja udaram puno jače nego 2014. Iznenadit će se – i to jako”, dodao je američki Hrvat.

‘Bit će to sjajna borba’

Od posljednjeg okršaja ovih boraca Dos Santos je odradio samo dvije borbe od kojih je jedna bila poraz od Overeema, dok je Miočić nanizao četiri pobjede i osvojio naslov.

“UFC zna da će ovo biti sjajna borba jer obojica ćemo se razmahati kao i u prvoj borbi. Sviđa im se to, ima smisla”, zaključio je Miočić.

 

 

Povratak na Net.hr