UFC 211

‘STIPE JE JEDNOSTAVNO PODRAPAO DOS SANTOSA’: Miočić ekspresnom pobjedom iznenadio i šefa UFC-a

Čelnik najelitnije organizacije slobodne borbe u svijetu Dana White je novinarima nakon završetka UFC 211 eventa u Dallasu, koji je po hrvatskom dio održan u noći sa subote na nedjelju, kazao kako je Stipe Miočić jednostavno podrapao Juniora dos Santosa.

Novinarka američkog Sport TV-a upitala je Whitea je li ga iznenadilo to što je glavna borba večeri za naslov UFC prvaka svijeta u teškoj kategoriji između Stipe Miočića i Juniora dos Santosa tako brzo završila? White je na to kazao:

OTKRIVENA VELIKA ISTINA O MIOČIĆEVOJ POBJEDI SA SLOMLJENOM NOGOM: U velikim je bolovima nazvao svog oca i sve objasnio

“Još jučer sam vam kazao kako ne vidim da će ova borba otići u svih pet rundi. Naravno, nisam baš niti znao kako će borba završiti u prvih nekoliko minuta prve runde. Znao sam samo kako će to biti dobra borba. Junior dos Santos je prije borbe izgledao jako dobro na fokuserima. Bio je agresivan, usredotočen, brz, ali večeras… Stipe ga je jednostavno podrapao. Bila je to vrlo jednostrana borba”, kazao je Dana White.


Jedan od prisutnih novinara rekao je Whiteu kako se priča da je meč spektakularni boksački meč McGregorMayweather dogovoren, na što je White odvratio da to nema veze s istinom. Novinar je preformulirao svoje pitanje rekavši kako se priča da je Dana sve dogovorio samo s Conorom na što je odgovorio bio identičan kao i na prethodno pitanje.

UGLEDNI ANALITIČAR BEZ MILOSTI PREMA MIOČIĆU: ‘Ne znam što je to tako dobro kod Stipe, pitam se zašto on pobjeđuje?!’

“Ja da sam sve dogovorio i finiširao dogovor? To je daleko od istine. Jako jako daleko od istine”, istaknuo je White i dodao:

“Čekajte, to je ESPN izvjestio. Ma to je s*ebano?

Čini se kako nećemo tako skoro saznati hoće li se ovaj meč dogoditi.

Povratak na Net.hr