STIGLA JE POTVRDA KOJU SU SVI ČEKALI: / Dana White oglasio se i oduševio sve ljubitelje UFC-a

Image

Povratak Velasqueza označava i povratak konkurentnosti u organizaciju

22.12.2018.
16:27
VOYO logo

Predsjednik najjače borilačke organizacije na svijetu Dana White potvrdio je da se nekadašnji šampion nakon više od dvije i pol godine vraća 17. veljače u Phoenixu i to protiv kamerunskog nokautera Francisa Ngannoua.

To nije sve. Cain je dobio novi četverogodišnji ugovor i tako je teška kategorija ponovo dobila čovjeka koji odmah može napasti titulu. Velasquez je u karijeri dva puta osvajao naslov prvaka teške kategorije UFC-a, dva puta ga je uspješno branio prije nego što je 2015. godine poražen od Fabricija Werduma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napad na titulu sljedeće godine

Vratio se Cain godinu dana kasnije pobjedom nad Travisom Browneom, ali je potom uslijedila pauza zbog ozljeda i nekoliko operacija. Po povratku će fantastični borac imati veliki izazov u liku Francisa Ngannoua, sjajnog nokautera koji ponovno želi borbu za titulu.

Ngannou se nakon poraza u borbi za pojas od Stipe Miočića, a zatim i Derricka Lewisa, uspješno vratio u studenom sjajnom pobjedom nad Curtisom Blaydesom. Borba protiv Caina bi mogla usmjeriti njegovu karijeru i vjerovatno će pobjednik ovog meča imati šansu u 2019. godini napasti pojas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo