MEČ IZAZVAO INTERES

SRBI SU ODUŠEVLJENI ZBOG NOKAUTA ARKANA MLAĐEG PROTIV NAŠEG PETRA: ‘Odvalio je Hrvata, a onda je uzviknuo; ‘Ovo je za tatu’

Jedan običan boksački meč na ‘profesionalnoj boksačkoj reviji’ našao se u središtu zanimanja javnosti

Kako to obični biva na ovim našim prostorima, jedan običan boksački meč na “profesionalnoj boksačkoj reviji” našao se u središtu zanimanja javnosti, ali ne toliko zbog sporta koliko zbog negativnih konotacija iz prošlosti, vezanih za rat…

Naime, sinoć je u Beogradu, u dvorani “Ranko Žeravica” održan boksački turnir pod nazivom “Poklon Beogradu” i meč između hrvatskog boksača Petra Mrvelja i 22-godišnjeg Veljka Ražnatovića, inače sina srpskog ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana i poznate pjevačice Svetlane Ražnatović Cece.

Proglašenje pobjednika nakon meča/Screenshot: Kurir

SKANDALOZNO: Pogledajte s kakvom se tetovažom Arkanov sin pojavio pred našim borcem

Nokautirao ga za minutu i pol

Srpski borac za samo minutu i pol nokautirao je u “Hali Sportova “u Novom Beogradu 26-godišnjeg Mrvelja, što je bila sedma pobjeda Ražnatovića u profesionalnoj karijeri, treća nokautom. Srpski mediji hvale Ražnatovića, ističući da je potencijal.

Inače, ovo je Ražnatoviću bila prva borba u glavnom gradu Srbije, pa mu je time ova pobjeda i draža. Srpski tabloid Kurir prilično euforično piše o ovom događaju.

ARKAN JUNIOR U BEOGRADSKOM DEBIJU RAZBIO HRVATSKOG BORCA: Ekspresnim nokautom za 90 sekundi završio meč

Video trenutka kad je mladi Veljko Ražnatović tehničkim nokautom pobijedio Mrvelja možete pogledati – OVDJE.

‘Veljko Hrvata odvalio krošeom, pa pobjedu posvetio pokojnom ocu’

“Veljko Hrvata odvalio krošeom, pa pobjedu posvetio pokojnom ocu! Ražnatović patosirao Hrvata za 90 sekundi pred Cecom i sestrom Anastasijom. Eksplodirao je dinamit u šaki Veljka Ražnatovića! Paklena ljevica je načela, a razorna desnica patosirala Hrvata Mrvalja za sedmi trijumf u isto toliko mečeva mladog srpskog kruzeraša u profi boksu! Publika u dvorani ‘Ranko Žeravica’ na Veljkovom debiju u njegovom rodnom Beogradu ovacijama ga je ispratila u svlačionicu. U ring je izašao uz pjesmu Dogodine u Prizrenu koju izvodi Beogradski sindikat”, stoji u pisanju Kurira koji navodi i što je mladi srpski boksač kazao u trenutku kad je sudac odbrojavao našem Petru…

Tetovaža Gavrila Principa

“Ovo je za tatu – uzviknuo je Veljko dok je sudija još odbrojavao nokautiranom Hrvatu koji je ležao u ringu”, stoji u tekstu.

A za mene? – kroz smijeh je upitala Ceca, a Veljko joj je na to odgovorio:

“I za tebe, volim te!”.

Informer, pak, javlja kako je Veljko Ražnatović uspavao Hrvata za minutu i pol, a piše i o pjesmi s kojom je ušao u ring.

Inače, mladi Veljko Ražnatović na svojoj desnoj ruci, točnije na desnoj nadlaktici, ima veliku tetovažu Gavrila Principa, atentatora na Franju Ferdinanda i pripadnika tadašnje jugoslavenske organizacije Mlade Bosne.

Uz spomenutu tetovažu, iznad nje ukomponirano ima i nešto poput grba srpske doborvoljačke garde, tigra. Uz spomenuto, prema ringu zna hodati, barem je znao, uz taktove “Marš na Drinu”, pod kojom su pripadnici zloglasne postrojbe ubijali i radili zločine po Vukovaru i ostalim gradovima i mjestima na području Hrvatske, kao i Bosne i Hercegovine.

Dušan Džakić o namještenim mečevima Veljka Ražnatovića

Zanimljivo, ali jedan od najpopularnijih srpskih boraca Dušan Džakić još je prije govorio o tome kako su mečevi Veljka Ražnatovića mlađeg namješteni. To možete vidjeti u videu dolje, sam video nosi potpis Dušan Džakić o namještenim mečevima Veljka Ražnatovića…

“Ima boksača i MMA boraca, kick boraca, te grupacije koje sam naveo, uđu, namjeste meč, njemu neće nitko da aplaudira. On diže ruku, on je pobijedio, a sretan je samo kad stavi tu sliku na Instagramu. On neće biti sretan. Ja krvarima za svaku svoju borbu”, kazao je Dušan Džakić.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr