NIJE HTIO ŠUTJETI

SRAMOTNA KRAĐA I NEPRAVDA PREMA HRVATU: ‘To je žešće s*anje, pa lik je bio u nesvijesti, pribijen na leđa’

UFC prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić prisjetio se u razgovoru za Fight Site velike krađe s Olimpijskih igara u Riju i otkrio koliko ga je pogodila nepravda koju je doživio hrvatski hrvač Božo Starčević.

U spornom meču olimpijskog hrvačkog turnira Starčević je pred kraj meča tuširao (bacio na leđa) i doslovno onesvijestio Rusa Vlasova, ali je ostao bez pobjede i brončane medalje.

Trebao slaviti protiv Rusa, ali…

Prošlo je nekoliko mjeseci od Olimpijskih igara u Rio de Janeiru gdje su hrvatski olimpijci osvojili rekordan broj medalja i razveselili čitavu naciju. Dojmovi su se slegli, pa čak i onaj nakon meča u kojem je hrvatski hrvač Božo Starčević trebao slaviti protiv Rusa Vlasova i tako stići do vrijedne medalje. Kako je Miočić i sam bio hrvač (2003. godine u NCAA Division), ta ga je situacija jako razljutila.


MIOČIĆ UŽIVA U HRVATSKOJ: ‘Navijači su ovdje ludi i glasni, kao u mom Clevelandu’

‘Pobijedio je čisto, čovjek je zaspao’

“Jeste li vidjeli hvatskog hrvača u finalu Olimpijskih igara? Pobijedio je čisto, čovjek je zaspao, a hrvatski hrvač na koncu nije dobio pobjedu. To je bilo žešće s*anje!”, rekao je UFC-ov prvak za Fight Site i objasnio:

“Zaustavili su borbu, lik je bio u nesvijesti, no bio je pribijen leđima za pod i očito je izgubio. Bio sam ljut zbog toga, bio sam jako, jako ljut”.

 

Povratak na Net.hr