SRAMI SE SILVA: / Čitav borilački svijet priča o prljavom potezu brazilskog MMA borca

Image
Foto: Screenshot: Twitter

U noći sa subote na nedjelju po hrvatskom vremenu u Las Vegasu je održan UFC 196 event na kojem se dogodio 'pomor' prvaka.

8.3.2016.
9:11
Screenshot: Twitter
VOYO logo

I dok su Diaz i Tate s punim pravom oduševili sve ljubitelje UFC-a, titula najprljavijeg borca UFC 196 priredbe sasvim je sigurno pripala Ericku Silvi. Brazilski borac prljavim je potezom pokušao steći prednost u meču s Nordineom Talebom. Silva se pridigao s poda i pružio lijevu ruku kako bi sportski pozdravio svoj protivnika, a onda je, u trenutku kad je Taleb odgovorio na pozdrav, brzo plasirao lijevi kroše u njegovu glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, Francuz je dobro podnio taj prljavi udarac. Kazna za takvo ponašanje stigla je samo nekoliko minuta kasnije. Taleb je nokautirao Silvu u drugoj rundi i tako mu se na najbolji način osvetio za ovaj prljavi pokušaj.

Četvrta UFC pobjeda Taleba

Francuski MMA borac je tako protiv Silve stigao do svoje četvrte pobjede u najjačoj MMA promociji. U najpoznatijem oktogonu je ubilježio samo jedan poraz i to u meču s Warlleyjem Alvesom. S druge strane, Silva je nanizao dva poraza i trenutno je u UFC-u na polovičnom uspjehu sa šest pobjeda iz 12 susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo