'SPREMAN SAM SE BORITI SUTRA AKO SU I ONI SPREMNI': / Mavrović otvoreno izazvao Tysona, Holyfielda, Lennoxa...

Image
Foto: RTL

Željko ne skriva i otvoreno govori kako bi ušao u ring s bilo kojim od “dinosaura” iz plejade Mike Tyson, Evander Holyfield, Lennox Lewis, Shanon Briggs

29.5.2020.
20:26
RTL
VOYO logo

Boksački svijet je "na iglama" otkad je svoj povratak iz mirovine najavio legendarni Mike Tyson. nekadašnji prvak teške kategorije i jedan od najboljih boksača u povijesti oduševljava u posljednje vrijeme zavidnom formom, a mogući meč protiv Evandera Holyfielda zagolicao je maštu boksačkih fanova.

No ima i Hrvatska svog boksačkog vetrana koji je odmah spreman ući u ring. Željko Mavrović ovih je dana naglašavao kako je u iznimno dobroj formi te da bi bio spreman odmah uskočiti u ring s najboljim boksačima svoje generacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
EKSPLOZIVNA SNIMKA ŽELJKA MAVROVIĆA: /

'Želim opet u ring. Dajte mi tog Tysona ili Holyfielda. Lijepo bi ih istukao...'

Image
EKSPLOZIVNA SNIMKA ŽELJKA MAVROVIĆA: /

'Želim opet u ring. Dajte mi tog Tysona ili Holyfielda. Lijepo bi ih istukao...'

Željko ne skriva i otvoreno govori kako bi ušao u ring s bilo kojim od “dinosaura” iz plejade Mike Tyson, Evander Holyfield, Lennox Lewis, Shanon Briggs, o kome god da se radilo od veterana. Bez obzira bilo riječi o revijalnoj borbi ili jakom sparingu iza zatvorenih vrata.

“Tu je uz Tysona i Holyfielda i jedan Shanon Briggs koji je, kao i spomenuti, još uvijek negdje oko ringa. Lennox Lewis je isto lako povodljiv za ući u ring. Sve vam je to jedna generacija koja je negdje, ili mrvicu starija ili u mojim godinama. Kako sam u treningu i dvorani, i u relativno dobroj formi za svoje godine, ja vjerujem da bi te dečke danas lijepo istukao u ringu. Gledajte, čak i da nema tih velikih novaca o kojima se priča, i ja i ti dečki, mi smo takvi boksači, borci, da se nađemo u dvorani mi bi smo ozbiljno odsparirali. Bez publike, onako za svoju dušu”, kazao nam je nedavno Mavrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pripadam toj gardi'

Ekipa RTL-a posjetila je Mavrovića u dvorani i uvjerila se u to.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Može, ako su oni spremni za sutra, onda sam i ja spreman za sutra. Boksao sam meč za svjetsku titulu i ponosan sam na taj meč i znam da pripadam toj gardi. Veselilo bi me ući s njima u ring", rekao je Mavrović.

Cijeli prilog možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo