Play ponuda

SPEKTAKL U AUSTRALIJI: / Stipe Miočić i Mark Hunt predvode UFC-ov event u Adelaideu

shimmer fallback

Amerikanac hrvatskih korijena Stipe Miočić predvoditi će prvi UFC - ov event u australskom Adelaideu koji je na rasporedu 16. svibnja ove godine.

17.2.2015.
15:31
Play ponuda

Sjajne vijesti za sve ljubitelje slobodne borbe u Hrvatskoj. Borilački portal Combat Press piše kako će poznati borac Mark Hunt i Stipe Miočić predvoditi prvi UFC-ov event u Adealideu u Australiji, koji će se održati 16. svibnja.

Mark Hunt je u svojoj posljednjoj borbi doživio poraz od brazilskog majstora Fabrizia Werduma (tehnički nokaut), koji je, tako, osvojio privremeni pojas u teškoj kategoriji. Stoga će ovaj turnir biti prilika Hunta za ispiranje gorkok okusa poraza, te za vraćanje pobjedničkim stazama.

Što se tiče Miočića, vrijedi istaknuti kako je on također izgubio svoju posljednju borbu, i to od bivšeg svjetskog prvaka u teškoj klategoriji, Brazilca Juniora dos Santosa.

Tim porazom Miočić je prekinuo niz od tri pobjede. Ali, sada će biti itekako motiviran da se vrati pozitivnim rezultatima.

Vrijedi istaknuti kako će na eventu nastupiti i veliki broj australskih boraca poput Soa Paleleia, Roberta Whittakera, Jakea Matthewsa, Brendana O'Reillya, Alexa Chambersa... Palelei, Whittaker i Matthews su se ranije borili na UFC -ovom eventu Fight Night 55 održanom u studenom prošle godine.

Play ponuda
Play ponuda