FJODOR BRUTALNO NOKAUTIRAO OPAKOG BORCA: / Šokirao pjesmom pod kojom su se činili zločini u Hrvatskoj i BiH

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Posljednji car nokautirao Quintona Jacksona za kraj nastupa u Japanu

29.12.2019.
9:18
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Po mnogima jedan od najboljih MMA boraca ikad, Posljednji car Fjodor Jemjeljanjenko (38-6 MMA skor), vratio se nakon četiri godine u svoju Saitama Super Arenu i jutros po hrvatskom vremenu pred japanskim navijačima, u prvoj rundi Bellator 237 priredbe, nokautirao poznatog MMA borca Quintona Jacksona (38-14 MMA skor, 5-3 Bellator), prenosi BJPenn.com.

Image
UŠAO JE U KAVEZ I NOKAUTOM ZAPREPASTIO ČITAV BORILAČKI SVIJET: /

Nitko nije mogao vjerovati što mu je napravio

Image
UŠAO JE U KAVEZ I NOKAUTOM ZAPREPASTIO ČITAV BORILAČKI SVIJET: /

Nitko nije mogao vjerovati što mu je napravio

Posljednja borba u Japanu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki Rus odradio je posljednju bobu u karijeri pred svojim navijačima u Japanu gdje uživa status ikone. Jemjeljanjenko je za vrijeme PRIDE dana bio apsolutni vladar spomenute, tada elitne i najjače MMA organizacije slobodne borbe. Upravo je u Saitama Super Areni izgradio ime te postao jedan od najvećih svih vremena...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Tu sam postao pravi borac'

"Jako sam sretan što sam još jednom bio ovdje s vama i što sam vas mogao zabaviti i razveseliti. Tu sam postao pravi borac. Nažalost, želim reći da moja karijera možda zvršava ovdje, s pobjedom u Japanu gdje je i započela. Ovo je kraj mog puta, hvala vam na podršci", prenio je prevoditelj Fjodorove riječi koje su, kako je na kraju otkriveno, nespretno sročene. Naime, nedugo nakon završetka Bellator 237 priredbe Fjodorov prevoditelj se u 'backstageu' Saitama Super Arene ispričao za nedovoljno jasan prijevod izjave iz kaveza...

"Možda je to do mene i mog prijevoda. Preuzimam odgovornost za konfuziju. Situacija je zapravo ovakva, ovo je sada njegova oproštajna turneja. Želio je borbu u Japanu, SAD-u i Rusiji. Ovo je znači, za Japan, bila njegova posljednja borba. On ne ide u mirovinu, preuzimam odgovornost i žao mi je", istaknuo je prevoditelj, prenose američki mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MMAJunkie, poznati borilački portal iz Amerike, prenosi Fjodorove riječi s presice:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radim oproštajnu turneju i ovo su moje posljednje borbe. Htio sam se boriti u Japanu, želim se boriti u SAD-u i Rusiji", kazao je Jemjeljanjenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skandalozni ulazak Fjodora u kavez

Kako bilo, Posljednji car dočekan je baš tako, kako dolikuje caru, velikom borcu koji je izgradio svoje ime nevjerojatnom dominacijom, vladavinom u svoje zlatno doba do tad neviđenim stilom borbe, razarajućim za suparnike. Cijela je dvorana ustala i zapljeskala jednom od najvećih boraca koji se borio u nekoć slavnim japanskim organizacijama, a po mnogima i najboljem borcu svih vremena. Zanimljivo, ali Fjodor je ušao u kavez druge po jačini svjetske MMA organizacije uz slijedeće taktove:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hriste Bože raspeti i sveti, srpska zemlja kroz oblake leti'

"Hriste Bože raspeti i sveti, srpska zemlja kroz oblake leti" orilo se Saitama Arenom, a Fjodor je tako ušao u kavez uz taktove 'Himne kosovskih junaka', tj. pjesme koja je bila i svojevrsne himna zloglasnih "Crvenih beretki", prenosi 24sata. "Crvene Beretke" zloglasna je paravojna postrojba (osnovana od same države) koja je radila brojne zločine u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, te kasnije i na Kosovu, a nastala je iz srpske dobrovoljačke garde iliti tzv. Tigrova, kojima je zapovjedao prvo osuđeni ratni zločinac Kapetan Dragan, onda i Arkan, a kasnije i Legija. Postrojba je raspuštena 2003. godine nakon atentata nad srpskim premijerom Zoranom Đinđićem, što su i učinili njezini članovi, točnije Zvezdan Jovanović je izvršio likvidaciju snajperskim hicem, dok je Legija prvooptuženi u slučaju...

Milorad Luković Legija i Zvezdan Jovanović osuđeni su na 40 godina zatvora, a stvarni nalogodavci ovog atentata, koji je bio pokušaj državnog udara, do danas nisu pronađeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Himna zloglasnih Crvenih beretki

Crvene Beretke ili jednostavno Jedinica bila je specijalna postojba državne sigurnosti Srbije, koja je poslije rata ustupala usluge i kriminalnim organizacijama u Srbiji (iako se radilo o službenoj policijskoj specijaliziranoj jedinici), a posebno je upečatljiva bila suradnja Jedinice i pripadnika Zemunskog klana, za koji su pripadnici Jedinice radili brojna kriminalna djela, među kojima su bila ubojstva (likvidacije), iznude i ostale aktivnosti.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo