UZDRMANI BIVŠI PRVAK

ŠOKANTNA SNIMKA NOKAUTIRANOG DANIELA CORMIERA: ‘Da, bilo je to 100 % sj*bano od mene’

Daniel Cormier je na UFC-u 214 u nedjelju rano ujutro doživio prvi nokaut u karijeri.

Jon Jones je sredinom treće runde najprije dobro pogodio lijevim “high kickom” da bi posao na već prilično uzdrmanom prvaku dovršio brutalnim “ground and poundom”. Bio je to strašan nokaut koji je šokirao hrabrog Cormiera, do te borbe UFC prvaka u poluteškoj kategoriji.

JONES BRUTALNO NOKAUTIRAO CORMIERA: MMA svijet uživao u jednoj od najiščekivanijih borbi u posljednjih dvije godine

Koliko je Cormier bio uzdrman i šokiran, najbolje svjedoči, uz njegove suze u Octagonu i tužno lice netom nakon borbe za vrijeme davanja izjave publici u Anaheimu u Kaliforniji poznatom UFC voditelju Joeu Roganu i snimka koja se pojavila na internetu.


Koliko je Cormier bio teško nokautiran i potpuno izvan svakog elementa vidi se u sirovom materijalu “gornje kamere” UFC Fight Passa, koja je više od dvije minute pratila Cormiera dok je pobjednik Jon Jones, jedan od najtalentiranijih boraca svih vremena, slavio.

STRAŠNO, OPET JE TO UČINIO: Švicarski borac glavna je priča spektakularnog UFC eventa

Prizor je prilično uznemirujuć i žalostan te pokazuje još uvijek nestabilnog i uzdrmanog bivšeg prvaka kako pokušava stati na noge i doslovno pobjeći iz kaveza, a zatim se verbalno obračunava s gotovo svakim tko mu je došao pomoći. Nije bi svjestan ničeg, teturao je kavezom,

Tu se našao i predsjednik UFC-a Dana White, ali i sudac “Big” John McCarthy. No, neutješni i još uvijek uzdrmani Cormier se nikako nije mogao pomiriti s najvećim porazom u karijeri. Drugim od Jonesa. Prvi poraz od njega Cormier je doživio 2015. godine na UFC 182 eventu.

Vrijedi spomenuti i još jednu stvar. Naime, Rogan se ispričao MMA fanovima zato što je intervjuirao nokautiranog Cormiera. Svoji ispriku objavio je na društvenim mrežama.

My apologies to D.C. And to everyone else upset at me for interviewing him after the fight. In all honestly I was kind of in shock and I don't think I realized what I was doing until I had a mic in my hand and I was talking to him. I've said that I don't want to interview fighters after they've been KO'ed and then I did it to someone that I care a great deal about. It was 100% my fuck up and no one pressured me to do it. I posted a series of tweets about it on twitter but I know some of you folks only use instagram or Facebook so I thought the right thing to do is post it here as well. I was beating myself up about it all night, and whenever something like that happens it's always my sincere intention to apologize and express my honest feelings. It'll never happen again.

A post shared by Joe Rogan (@joerogan) on

“Moje isprike DC-u i svim ostalima koje je intervjuu uznemirio. Da vam budem iskren, bio sam pomalo u šoku i nisam bio svjestan što radim dok nisam imao mikrofon u ruci i razgovarao s njime. Tužan sam zbog toga, ne želim uzimati izjave od boraca koji su doživjeli nokaut. Da, bilo je to 100 % sj*bano od mene, ali nitko me nije na to prisilio. Već sam na tu temu objavio neke postove na Twitteru, znam isto tako da neki od vas koriste i Instagram i Facebook, pa sam smatrao da je i ovo dobar način da se ispričam svima. Ovo se više neće dogoditi”, napisao je Joe Rogan na svom Instagramu.

Povratak na Net.hr