POGLEDAJTE STRAŠAN NOKAUT: / Poznati boksač nakon borbe za naslov prvaka završio u komi

Image
Foto: Screenshot: You Tube
27.3.2016.
16:24
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Ugledni britanski Guardian izvještava kako je sudac meča prekinuo borbu u 10 rundi i Blackwell, koji je tijekom meča zadobio niz jakih udaraca i bio u podređenom bodovnom položaju, nije prema mišljenju liječnika bio sposoban nastaviti borbu. Blackwel je zadobio oteklinu iznad lijevoga oka koja mu je zatvarala periferni dio vida i Eubank je pobijedio tehničkim nokautom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz ringa na intenzivnu njegu

Kratko nakon toga, 25-godišnji bivši britanski poluteškaški prvak srušio se na pod i izveden je pomoću nosila van dvorane uz kisik na licu. Generalni tajnik britanskog boksačkog odbora za kontrolu (BBBC) Robert Smith kazao je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarao sam s jednim od doktora jutros i kazao mi je kako ima krvarenje u mozgu. Trenutno je na intenzivnoj, stavljen je u induciranu komu i pod stalnom je prismotrom liječnika. Ovo je inače standardna procedura u ovakvim slučajevima. Stavila su ga u komu da mu oteklina u glavi splasne. Vremenski period za oporavak ne postoji. Sad samo možemo čekati i pratiti razvoj događaja", kazao je Smith.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slučaj podsjetio na Watsona

U nedjelju ujutro, Blackwell je primio poruku podrške od svog protivnika u borbi Eubanka i njegovog tima. Točnije, Eubankov otac Chris Eubank Sr., koji je bio u kutu svoga sina kao trener, kazao je kako ga je ovaj nesretni događaj vratio u prošlost i u borbu Michaela Watsona iz 1991. godine, koji je tada zadobio nekoliko ozljeda glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Watson je i preminuo i njegova smrt rezultirala je većim sigurnosim rješenjima koji čuvaju boksače od teških i težih ozljeda tijekom mečeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo