SKANDAL KOJI ĆE DO TEMELJA POTRESTI SVIJET BOKSA: / Svjetski prvak pao na doping testu

Image
Foto: AFP

Još jedna zvijezda svjetskog sporta pala je doping testu

20.9.2018.
18:37
AFP
VOYO logo

Svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji verzije WBA Manuel Charr imao je pozitivan nalaz na doping-testu u kolovozu, pa je odgođena njegova borba za obranu naslova protiv Amerikanca Fresa Oquenda koja se trebala održati sljedećeg tjedna u Berlinu.

Manuel Charr (33) je Sirijac koji živi u Njemačkoj, a naslov svjetskog prvaka osvojio je prošle godine pobijedivši Rusa Aleksandra Ustinova. No, prilikom testiranja su mu pronađene dvije nedopuštene supstance - donstralonon i trenbolon, pa se sada čeka otvaranje B uzorka kako bi se utvrdilo da li je svjetski prvak dopingiran ili ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borio se s Kličkom i Povetkinom

"Ne mogu ni sada objasniti o čemu se radi. Nikad nisam ništa uzimao. Borio sam se protiv Vitalija Klitčka i Aleksandra Povetkina, imao sam sedam mečeva za naslov i zar stvarno mislite da bi nešto uzimao protiv Fres Oquenda?", izjavio je sirijski boksač medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Charr u karijeri ima 31 pobjedu i 4 poraza, a 2015. godine je akon tučnjave u Essenu upucan s četiri metka u stomak i liječnici su mu jedva spasili život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo