SVJETSKA PRVAKINJA IVANA HABAZIN NAKON OSVAJANJA TRONA ZA NET.HR: / 'Počela bi boksati od šeste runde...'

Image
Foto: PIXSELL

Da je borba otišla u šestu rundu, Ivana je za kazala kako bi ju sigurno nokautirala

17.3.2018.
8:00
PIXSELL
VOYO logo

Ivana Habazin jučer je po drugi puta postala svjetska boksačka prvakinja. Prvi put, doduše, u srednjoj kategoriji. Ukrajinka Elena Sikmašvili izdržala je do pete runde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FANTASTIČNA IVANA HABAZIN SVJETSKA PRVAKINJA! Neustrašiva Hrvatica boksački školovala Gruzijku, prekid je došao u 5. rundi

Da je borba, kojim slučajem, otišla u šestu rundu, Ivana je za RTL kazala kako bi ju sigurno nokautirala u sljedećoj...

"Da nisu ubacili ručnik, sigurno bih ju nokautirala. Osjećam se super. Iskreno, nisam baš zadovoljna svojom izvedbom, trebalo mi je par rundi da se uhodam, nedostaje mi kontinutitet borbi. Nisam baš skroz zadovoljna kako sam odradila borbu. Kako bilo, ovo može biti samo motivacija za dalje. Ovu pobjedu posvećujem svim onima koji su vjerovali u mene", izjavila je Ivana Habazin i preko Facebooka, nekih par minuta iza jedan sat ujutro, obratila se svojom navijačima i svima se još jednom zahvalila...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što rekoh, Bog je velik!!! Osjećam se super, no nisam baš zadovoljna izvedbom. Ovo je motivacija za dalje. Ovo je pobjeda svih ljudi koji su stajali uz mene".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I taman kad smo se spremali rekupirati i zaključiti sportski dan, Ivana nam se javila porukom:

"Hvala puno na čestitkama. Sve sam već rekla, osjećam se super, ali nisam baš zadovoljna izvedbom. Mislim da bi tek počela boksati od šeste runde. Nedostaje mi kontinuitet. No, imam vremena da do obrane titule budem još bolja. Danas sam ja pobijedila u ringu, ali ovo je pobjeda sviju koji su stajali uz mene, vjerovali u mene i riskirali zbog mene", napisala nam je u SMS poruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo