SHIELDS OPET PROGOVORILA O IVANINOM ODUSTAJANJU OD BORBE: / Ovaj put je 'promijenila ploču'

Image
Foto: Profimedia

Na početku je Shields izjavila da bi se Ivana unatoč svemu trebala boriti protiv nje u dogovorenom meču te da samo treba pronači novog trenera

7.10.2019.
8:41
Profimedia
VOYO logo

Boksački svijet zgrožen je divljačkim ispadom na službenom vaganju, kad je napadnut i teško ozljeđen trener hrvatske boksačice Ivane Habazin James Ali Bashir. Habazin se trebala boriti u Michiganu protiv najbolje boksačice svijeta Amerikanke Claresse Shields, ali do tog meča za sada neće doći.

Ispostavilo se na kraju da je napadač brat Claresse Shields Artis Mack koji je završio na policiji i sigurno ga čeka velika kazna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SVI SU ZGROŽENI DIVLJAČKIM NAPADOM NA TRENERA NAŠE PRVAKINJE: /

'To je dno-dna, nedopustivo, katastrofa za boks'

Image
SVI SU ZGROŽENI DIVLJAČKIM NAPADOM NA TRENERA NAŠE PRVAKINJE: /

'To je dno-dna, nedopustivo, katastrofa za boks'

Načelnik policije u Flintu, Timothy Johnson, potvrdio je za ABC12 News kako je osoba koju sumnjiče za napad na Jamesa Alija Bashira privedena i u zatvoru čeka na suđenje. Johnson nije imenovao osumnjičenika, ali s te televizije uvjeravaju kako im je izvor potvrdio da je riječ o Shieldsinom bratu.

Njemu sada prijeti doživotna zabrana prisustvovanja boksačkim priredbama, aloi vrlo vjerojatno i zatvorska kazna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku je Shields izjavila da bi se Ivana unatoč svemu trebala boriti protiv nje u dogovorenom meču te da samo treba pronači novog trenera. No javila se s novom porukom podrške u kojoj kaže da razumije postupak Ivane Habazin.

"Još uvijek pokušavam povezati sve što se dogodilo. Sam napad nisam vidjela, no iz snimaka do kojih sam došla lako je zaključiti da je loše. Ne podržavam to niti opravdavam postupak", napisala je Claressa Shields na društvene mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nesportske taktike

Objavljeno je još ponešto novih detalja. Naime, trener je nakon incidenta hitno prebačen u bolnicu i hitno je operiran zbog teške ozljede čeljusti, ali sada tvrde kako je ponovo prebačen u Detroit na još jednu operaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američki novinar, Ingram Jones, objavio je na svom Twitter profilu kako je Ivanin trener bio vidno uznemiren zbog niza nesportskih taktika po dolasku Ivanina tima u Flint. Tvrdi kako nisu spavali čak tri noći te da je sve započelo zadržavanjem u imigracijskom centru u Kanadi nakon leta iz Kolumbije.

Tamo su duže nego inače čekali radnu dozvolu koju je Habazin obavezan bio napraviti organizator borbe, a po dolasku na mjesto borbe smjestili su ih u hotel u kojem se izvode radovi. U takvom stanju najbolja hrvatska boksačica trebala je boksati u meču karijere, a zbog svega što se dogodilo tijekom vaganja odustala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo