ŠEST I POL MINUTA ČISTE BRUTALNOSTI: / Ovako je Conor McGregor pomeo borilački svijet

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Na internetu je osvanula sjajna kompilacija svih dosadašnjih nokauta najveće UFC zvijezde današnjice, Conora McGregora, prvaka u perolakoj i lakoj kategoriji.

22.11.2016.
16:50
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Conor McGregor 12. studenog ušao je u povijest pobjedom nad Eddiejem Alvarezom na UFC 205 u New Yorku, najvećoj priredbi slobodne borbe u povijesti (priredba je sačinjavala čak tri borbe za titulu, kao i nekoliko njih iz kojih bi mogli dobiti iduće izazivače).

HOĆE LI DOĆI DO BORBE STOLJEĆA?: McGregor poslao brutalnu poruku Mayweatheru

Postao prvi borac s titulama u dvije kategorije istovremeno

Irska MMA zvijezda tako je postala prvi borac s titulama u dvije kategorije istovremeno. McGregor je, tako, ušao u MMA povijest i istaknuo svoju visoku kandidaturu za najboljeg MMA borca svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, Rey Del Rio
Image
Foto: AFP, Rey Del Rio

ISTINA O SITUACIJI O KOJOJ BRUJI ČITAV BORILAČKI SVIJET: Mislilo se da provocira Alvareza, ali nije tako

Makar i s ove dvije spojene titule, može se o njemu raspravljati u kontekstu najvećeg MMA borca svih vremena. No za legitimitet spomenutog, trebat će mu koja obrana u obje divizije. Kako bilo, McGregorova karijera je zaista za filmsko platno. Kao i njegov karakter.

Nitko nikad nije s takvom lakoćom pomeo borilački svijet

Kako je Telesport u svojem tekst o McGregoru istaknuo, "dovitljivim trash talkom, pričljivim stilom i s puno incidenata Irac se strelovito uspinjao prema vrhu. Nitko nikad nije s takvom lakoćom pomeo borilački svijet i polarizirao javnost, zaslužujući barem respekt od one polovice koja nije bila zauzeta divljenjem. Nitko još od velikog Alija". A to u brojkama izgleda ovako:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot: Facebook
Image
Foto: Screenshot: Facebook

ISPISAO POVIJEST: McGregor sjajno nokautirao Alvareza i postao možda i najveći UFC borac ikad

Od svoje 24 MMA borbe, McGregor je izgubio samo tri, a među 21 pobjedom ima 18 nokauta, jednu pobjedu gušenjem (submissionom) i dvije sudačkom odlukom. Oba UFC-ova pojasa osvojio je nokautima, a u UFC-u ima 9 pobjeda i poraz od svog velikog rivala Natea Diaza za koji se kasnije osvetio. Pet mjeseci kasnije. Dogodilo se to u kolovozu ove godine na UFC 202 eventu. Do pobjede je McGregor došao većinskom odlukom sudaca nakon pet rundi sjajne borbe.

Impresivna karijera

U UFC-u je u prvoj rundi dovršio Marcusa Brimagea, Diega Brandaa,Dustina Poiriera i tadašnjeg prvaka Josea Alda, u drugoj rundi je nokautirao Dennisa Sivera, Chada Mendesa i Alvareza. Dva puta je pobijedio odlukama suca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavio je i protiv Maxa Hollowayja nakon tri runde i Natea Diaza u revanšu, što smo gore i spomenuli. Njegova impresivna karijera nekom je bila inspiracija da napravi kompilaciju svih njegovih dosadašnjih nokauta u MMA. Stoga sjedite i udobno se smjestite. Slijedi 6 i pol minuta čiste umjetnosti (čitaj brutalnosti) u izvedbi Conora McGregora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo