SENZACIONALAN PREOKRET: / Mirko Filipović se u 44. godini vraća u ring i nastavlja karijeru

Image
Image

Legendarni hrvatski borac Mirko Filipović u 44. se godini života vraća u ring! Tako barem tvrdi Nobuyuki Sakakibara, predsjednik japanske borilačke promocije Rizin.

10.11.2017.
21:06
VOYO logo

Premda je nakon osvajanja Rizinova Grand Prixa u prosincu prošle godine objavio kako je završio karijeru, Cro Cop je nastavio redovito trenirati. Tvrdio je, doduše, da se priprema za oproštajnu borbu i da želi da mu suparnik bude njegov rival iz slavnih dana Pridea Fjodor Jemjeljanenko, ali čini se da Filipović još uvijek nije spreman za kraj karijere.

'Želi značajne suparnike'

"Pobjednik Rizin Grand Prixa 2016. Mirko Cro Cop vratit će se u Rizinov ring nakon godinu dana. Odlučio se boriti pred svojim voljenim japanskim navijačima još nekoliko puta prije umirovljenja. Volio bi se boriti protiv značajnih suparnika, sve dok ne objesi rukavice o klin. Pratite posljednje poglavlje Mirkove karijere", napisao je Sakakibara na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sakibara nije precizirao kada bi se Filipović treba vratiti u ring, odnosno hoće li to biti već u prosincu ove godine kada je na raspoiredu završnica Rizinova Grand Prixa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo