Veliki talent

SENZACIJA IZ UFC-A: Ušao u kavez, porazio svog protivnika i oduševio Danu Whitea

Mickey Gall borac je koji bi mogao biti protivnik CM Punka u njegovom MMA debiju, a iza sebe ima samo jednu profesionalnu borbu. No, tim je nastupom uspio nagovoriti Danu Whitea da mu da UFC ugovor i ovu subotu će nastupiti u najpoznatijem svjetskom kavezu.

Fight site piše kako smo Galla zapravo vidjeli u insertima unutar prve epizode showa “Lookin’ for a Fight”, gdje ga je došla podržati velika skupina navijača, a već je to impresioniralo predsjednika UFC-a Danu Whitea, koji se na tom eventu našao u potrazi za talentima.

Iskoristio priliku

Mickey je tako samo iskoristio priliku. Došao je do pobjede protiv još jednog neiskusnog borca te došao do Whitea, izjavivši kako on želi biti taj koji će se boriti protiv bivše kečerske zvijezde. Predsjedniku UFC-a se taj njegov način toliko svidio da mu je odlučio dati priliku. Ukoliko ovaj vikend pobjedi Michaela Jacksona, borba bez ijednog pro nastupa, ispunit će mu se želja.

Pogledajte kako je izgledao u svom prvom nastupu i procijenite koliko uopće može pružiti na najvećoj sceni. No, njegova subotnja borba će se gledati, to nema nikakve sumnje.

Povratak na Net.hr