SURADNJA LJEPOTICA

SEKSI RONDA IMA TAJNI ADUT: Prelijepa Mikaela joj pomaže u povratku na tron

Američka specijalistica za mješovite borilačke vještine (MMA) Ronda Rousey vrlo se ozbiljno priprema za povratak na UFC-ov tron u klasi bantam.

Prije nešto manje od godinu dana seksipilna Ronda je doživjela prvi poraz u UFC-u i ostala bez naslova. Brutalno ju je pretukla Holly Holm i uzela joj pojas, ali je već u sljedećoj borbi protiv Mieshe Tate ostala bez njega. No, ni Tate nije dugo držala naslov – poražena je od Amande Nunes koja je još uvijek prvakinja i upravo će protiv nje Ronda 30. prosinca u Las Vegasu odraditi povratničku borbu.

SLIJEDI BRUTALNI OKRŠAJ: Nakon žestokih batina i suicidalnih misli borbama se vraća najdugovječnija UFC prvakinja

Uništio je poraz od Holm

Poraz od Holm toliko ju je šokirao da je, prema vlastitom priznanju, čak razmišljala i o samoubojstvu. Većina stručnjaka se složila da joj je u tom meču nedostajala dobra boksačka tehnika i zato je Rousey, nekadašnja džudašica, angažirala pravu osobu – 26-godišnji Mikaelu Mayer.

Riječ je o američkoj boksačici, ovogodišnjoj četvrtfinalistici Olimpijskih igara u Rio de Janeiru i nekadašnjoj osvajačici svjetske bronce. Lijepa Mikaela se na Instagramu pohvalila sparingom s Rondom, a hoće li se ova suradnja pokazati uspješnom, saznat ćemo na samom kraju godine.

 

Povratak na Net.hr