SASTANAK KOMISIJE U NEVADI: / Habibu puštena samo polovica honorara

Image
Foto: AFP

Komisija u srijedu održala sastanak u Las Vegasu

25.10.2018.
14:22
AFP
VOYO logo

Na sastanku Komisije koji se u srijedu održao u Las Vegasu, odlučeno je da će polovica od 2 milijuna dolara, koliko je neporaženi UFC prvak u lakoj kategoriji Habib Nurmagomedov zaradio od meča s McGregorom, biti puštena na njegov račun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POJAVILA SE NEVJEROJATNA PRIČA O BIZNISMENU KOJI JE SPAŠAVAO CONORA: Nigdje se ne spominje, a sad svi pričaju o njemu

Razlog je taj što smatraju da Habib mora podmiriti troškove koji su nastali tijekom priprema za najveći meč u njegovoj karijeri, prenosi borilački portal Fight Site i javlja kako je druga točka sastanka bila desetodneva suspenzija koja je prethodno izrečena obojici UFC boraca...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traje istraga

Odlučeno je da se suspenzija produlji jer i dalje traje istraga koja pokušava rasvijetliti sve okolnosti kaosa koji se dogodio 7. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komisija će se ponovno sastati 10. prosinca do kada bi trebali imati konkretnije zaključke i spremne konkretne sankcije i za prvaka, ali i za izazivača. To može podrazumijevati i zapljenu još većeg dijela Khabibovog honorara.

Kaos na UFC 229 eventu

Na UFC 229 eventu 6. listopada ove godine, nakon glave borbe večeri između Habiba i McGregora, Habib je trebao dobiti pojas prvaka i reći nekoliko rečenica, međutim on je preskočio kavez da bi se potukao s McGregorovim trenerom Danisom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaos se nastavio kada se član Habibovog tima popeo preko ograde u Octagon i udario McGregora koji se u jednom trenutku našao na udaru članova Habibovog tima. Rus se poslije vratio u kavez, ali mu pojas nije uručen. Uz pratnju osiguranja otišao je u svlačionicu, a kaos i incidenti obilježili su event i borbu Habiba i Conora, koju su mediji apostrofirali kao možda i najveću MMA borbu svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo