RUS NIJE IMAO MILOSTI PREMA AMERIKANCU: / Brutalno isprebijao protivnika za samo 25 sekundi

Image
Foto: Screenshot: Twitter

U četvrtak je u ruskom St. Petersburgu održan M-1 Challenge 79 event s bivšim Bellatorcem Alexanderom Shlemenkom i Brandonom Halseyjem u glavnim ulogama.

2.6.2017.
13:22
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Odlična priredba je ponudila mnogo zanimljivih završetaka, a jedan od njih je bio i onaj u “main eventu” koji smo spomenuli u uvodu. Tako je sjajni Shlemenko već u prvoj rundi, nakon samo 25 sekundi nokautirao Halsey, izvještava Fight Site.

SPEKTAKULARAN UDARAC ODSJEO NA KRIVO MJESTO: Cijela dvorana zanijemila nakon ovog poteza

Najprije je doslovno prvim udarcem pogodio snažno u tijelo, da bi zatim posao dovršio GNP-om kada je Amerikanac već pao na parter. Zanimljivo, Halsey je tapkao na udarce što se jako rijetko viđa na ovakvom nivou natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je bilo čak 56. profesionalno slavlje za Shlemenka u karijeri uz tek 9 poraza. Još zanimljivije zvuči podatak da je Rus ubilježio sedam mečeva bez poraza zaredom, a posljednji koji ga je svladao je bio upravo Halsey na Bellatoru 126 u rujnu 2014. godine kada mu je uzeo titulu u srednjoj kategoriji. Tada je Amerikanac pobijedio RNC gušenjem za samo 35 sekundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još impresivnije zvuči podatak da je u posljednja 22 nastupa izgubio tek dva puta. I to u već spomenutom dvoboju protiv Halseyja, odnosno protiv legendarnog Tita Ortiza na Bellatoru 120. Ovo je Halseyju bio treći poraz zaredom.

Na istoj priredbi bosanskohercegovački borac Dragan Pešić je poražen od Khamzata Dalgieva prekidom u prvoj rundi. 25-godišnji Rus nije imao previše protive s Pešićem te je slavio “heel hookom” u prvoj rundi (3:18). Ovo je za Dalgieva bilo deveto profesionalno slavlje, a za Pešića 8. poraz uz 13 pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo