RONDA ROUSEY TEŠKO PRETUČENA U KEČERSKOM MEČU: / Trpjela je sadističke napade

Image
Foto: Screenshot

Ronda Rousey, nova WWA instant zvijezda, proteklog je vikenda pretučena, doživjela je ozlijede u kečerskom meču

20.11.2018.
16:20
Screenshot
VOYO logo

Bivša UFC prvakinja u bantam kategoriji Ronda Rousey, nova WWE instant zvijezda, proteklog je vikenda pretučena, doživjela je ozlijede u kečerskom meču protiv Charlotte Flair, kći legendarnog kečera Ricka Flaira, koja se doslovno iživljavala na nekad najvećoj UFC zvijezdi...

BRUTALNI NOKAUTI: 50 000 dolara u UFC-u dobiješ kad ovako razvališ svog protivnika

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su kečerski mečevi uglavnom izrežirani, zna se unaprijed tko će pobijediti i na koji način, kao i da se uglavnom radi o glumi, neki potezi i udarci se i "simulirani" plasiraju u tijelo svog protivnika, pa zna doći do povreda, a ovo što je viđeno u ovom meču uistinu je šokantno. Čak su i Amerikanci šokirani viđenim...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronda Rousey je u meču protiv Charlotte Flair na kraju slavila jer je njezina protivnica diskvalificirana zbog situacije sa stolicom, ali je dobila dobre batine, javlja američki Bleacherreport. Ronda je u ovom meču bila ta koja prima batine, na razne načine, sa stolicom pa čak i sda kendo štapom. Skakala je po njoj, bacala je po ringu, Ronda je trpjela dobre batine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezina protivnica, unatoč diskvalifikaciji, slavila je "razaranje" Ronde nakon borbe, piše TMZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da su ozljede koje je doživjela bile ozbiljne, najbolje svjedoći fotografija s Instagrama njenog supruga, Travisa Brownea.

"Nije lako gledati kako ti bolja polovica prima podmukle udarce. Nevjerojatno sam ponosan na ovu ženu", napisao je Browne na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da, ovaj sport itekako zna biti surov. Ipak, Ronda je skupila snage te je već idući dan nastupila na finalnom eventu serije, gdje je savladala Mickie James, zadržavši pojas prvakinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo