RIJEČI KOJE SU ODJEKNULE KOD VIŠE OD 1,7 MILIJUNA BRITANACA: / 'Sin Hrvata najjači je čovjek na planeti'

Image
Foto: Facebook: Stipe Miočić

Britanski tabloid The Sun u srijedu je predstavio UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji Stipu Miočića.

8.12.2016.
16:37
Facebook: Stipe Miočić
VOYO logo

List koji ima dnevnu tiražu veću od 1,7 milijuna primjeraka puno je pozornosti posvetio "najjačem čovjeku na planeti", kako su oni u naslovu teksta istaknuli i opisali Stipu Miočića.

OVEREEM OTKRIO VELIKU ISTINU O SRAMOTI NAKON BORBE S MIOČIĆEM: ‘On me je zeznuo, gad jedan’

"Za njega kažu da je najjači čovjek na planeti, a uz to je i vatrogasac. Kad bi ga upoznali, ne bi vam izgledao kao neki opasan tip jer je po naravi veseo, ali unutar oktogona jedan je od najopasnijih boraca koji oblače slavne UFC rukavice", počinje svoju priču o Miočiću britanski novinar John Hutchinson koji je istaknuo najjače odlike Miočića u UFC-u poput "superiornog hrvanja, moć da nokautira protivnike s obje ruke i jednu od najboljih kondicijskih priprema u čitavoj promociji.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Unatoč slavi i sportskom uspjehu ostao skroman

Miočića su predstavili kao potomka Hrvata koji je unatoč slavi i sportskom uspjehu ostao skroman. U karijeri je, prema The Sunu, zaradio 1.5 milijuna dolara, a u posljednjem nastupu ostao je kratak u odnosu na Overeema kojeg je nokautirao. Za čak 200 000 dolara.

Teška 2017. godina

"Sad je samo usredotočen prema svojoj drugoj obrani UFC teškaškog naslova. Pitate se tko je on? Čovjek koji je ispunio svoju sudbinu postavši UFC prvak u teškoj kategoriji nokautiravši Fabricija Werduma 14. svibnja na eventu u Brazilu i tako se popeo na krov svijeta. Rođen je 1982. godine kao sin hrvatskih roditelja, a u mladim danima igrao je baseball i bavio se hrvanjem prije ulaska u MMA vode", stoji u tekstu The Suna koji ističe i kako će mu 2017. biti poprilično teška jer ima plan nastaviti s dominacijom u najprestižnijoj MMA organizaciji na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo