VIDEO: / Brutalnije ne moze! Bit ce vam bolno samo gledati ove batine!

Kalendarska godina stigla je gotovo do samog kraja, ostaje nam manje-vise zakljuciti sto smo vidjeli u 2014. godini.

9.12.2014.
9:01
VOYO logo

Kao i kod svakog izbora, nezahvalno je izabrati ono najbolje i najljepse, jer svaki takav izbor je subjektivan. Mi smo izabrali neke od najboljih poteza koji su nam borci diljem svijeta pruzili u oktogonu.

1. Donald Cerrone - Adriano Martins

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/yXCaCedvYDg

Amerikanac je uredno mlatio konkurenciju u lakoteskoj kategoriji i uredno u dzep pospremao nagrade za najbolji nokaut veceri, a znalo se zalomiti i bonus za najbolju borbu veceri. Protiv Adriana Martinsa posao je obavio vec u prvoj rundi, jednim udarcem nogom uspavao je sirotog Brazilca...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2. Dong Hyun Kim - John Hathaway

//www.youtube.com/embed/WSsfw23-qUQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korejac je prvog dana ozujka u Makau brutalno zavrsio borbu protiv Johna Hathawaya. Englez je usao u borbu s omjerom 17-1, ali dozivio je poraz nakon kojeg vise nije usao u ring. Hathaway je krenuo u udarac, Kim je poput munje ga izbjegao i okretom iz lakta pogodio suparnika posred lica

3. Abel Trujillo - Jamie Varner

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/XWyaGFqorbA

Nevjerojatno! To je najbolji opis onog sto je izveo Trujillo na UFC 169 eventu u New Jerseyju. Jamie Varner ga je 'imao', ali Trujillo je uspio 'prezivjeti' sve udarce i sokantno svladati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je jako gusto, imao me je, udarao me nevjerojatno jako, ali osjetio sam da mu udarci postaju slabiji i nekontroliraniji. Svu mogucu snagu sam dao u jedan udarac", kazao je pobjednik koji je zaradio 125.000 dolara bonusa zbog najboljeg nokauta i borbe te veceri.

4. Roy Nelson vs. Antonio Rodrigo Nogueira

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/veAUflDtwTU

Legendarni Minotaur je neslavno zavrsio svoju posljednju borbu u Abu Dhabiju. Roy Nelson je vec u karijeri dobio i Mirka Filipovica, ali Minotaura je tako prebio da je na brazilskoj borilackoj ikoni slomio i ruku. 'Najjace hladno oruzje SAD-a' tepaju za Nelsonovu desnicu, a njom je bradati Amerikanac vjerojatno umirovio covjeka koji je bio prvak u Prideu i UFC-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Godofrodo Pepey - Noad Lahat

//www.youtube.com/embed/BdXr_E0JZ3w

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilac se spektakularno vratio nakon dva poraza koja su uzdrmala njegovu UFC karijeru. Lahat mu stigao u oktogon bez poraza (8-0 omjer), ali je upoznao brutalnu snagu Pepeyevog koljena. Borba je tek pocela, Izraelac je potpuno krivo procijenio situaciju i 'letece koljeno' ga je ekspresno uspavalo.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo