PSIHOPATA PRIJETI HRVATSKOM MMA BORCU: / 'Ti si pi*ka! Obrijat ću ti jareću bradicu, smradu'

Image
Foto: PIXSELL/Screenshot
Image
Foto: PIXSELL/Screenshot

Jelčić je dobio (vulgarnu) ponudu za borbu

10.12.2017.
21:57
PIXSELL/Screenshot
VOYO logo

Hrvatski MMA borac Luka Jelčić nastupio je u sklopu Bellatorovog eventa 190 protiv Amerikanca Brandona Girtza i u debitantskoj borbi u kavezu druge najjače svjetske promocije doživio poraz u prvoj rundi. Navelo je to jednog drugog borca, crnogorskog predstavnika Vasu Bakočevića da mu pošalje poruku.

'Sad letiš van'

HRVAT BRUTALNO NOKAUTIRAN: Amerikanac serijom udaraca u prvoj rundi uništio snove našem borcu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HRVAT BRUTALNO NOKAUTIRAN: /

Amerikanac serijom udaraca u prvoj rundi uništio snove našem borcu

Prema napisima na njegovom Instagram profilu što ih navodi Fightsite.hr, Bakočević koji nastupa pod nadimkom Psihopata kritizirao je Jelčića, ali mu uz niz uvreda ponudio i okršaj uz prijetnju:

"Ne volim se rugati kad netko izgubi niti želim da se netko povrijedi jer sam i sam borac i znam kako je to, za mene je pobjednik tko god uđe u kavez ali ovaj Luka Jelčić je smrad. Pokazao je koliko može trajati u najjačim organizacijama sa prosječnim borcima kao što je ovaj jer, koliko se sjećam, za jednog Alda i Lamasa je rekao što oni imaju tražiti s njim, hahaha. Lukice, dobio si priliku na 1 meč u Bellator preko leđa tvoje ekipe, sad letiš van."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Reci kad si spreman'

"UFC nećeš gledat, to je svima jasno. Ja ti nudim najbolje uvjete, dobit ćeš najviše novca ikad do sada i ako me pobijediš ozbiljno ćeš se medijski probiti, to svi znaju. Skidam na 70 kg za tebe jer si pi*ka i nećeš se boriti u drugim kategorijama, tako da samo reci kad si spreman pa da to organiziramo. Obrijat ću ti jareću bradicu, smradu!"

Jelčiću je upitan nastavak suradnje s Bellatorom. Potpisao je ugovor na jednu borbu, a nakon nje je trebao razgovarati o mogućem nastavku suradnje s tom organizacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo