SRAMOTNO ODUSTAJANJE: / Poslana je opaka poruka Fabriziju Werdumu

Image
Foto: AFP

Nakon što je konačno dobio priliku života i šansu za naslov teškaškog prvaka u UFC-u, Stipu Miočića pogodile su loše vijesti.

26.1.2016.
8:47
AFP
VOYO logo

"Nema Caina, nema borbe. Otprije sam bio ozlijeđen, imam ozljedu stopala i nisam bio u mogućnosti udarati nogama posljednja dva tjedna. Da je Cain protivnik, stisnuo bih zube i borio se”, kazao je Brazilac u ponedjeljak i razočarao veliki broj ljubitelja ovoga sporta u Americi i ostatku svijetu. Međutim, najviše je razočarao Stipu Miočića koji je konačno mislio da mu se božica Fortuna nasmiješila i da je dobio priliku za toliko željeni napad na UFC pojas u teškoj kategoriji.

Miočić je razočaran ovakvim raspletom događaja

Miočiću, koji zbog svog hrvatskog podrijetla i prijateljskih veza sa legendom Mirkom Cro Cop Filipovićem ima veliki broj navijača u Hrvatskoj, ovaj novi moment i nije baš najbolje "sjeo". Jedan od najboljih MMA boraca svijeta sad pokušava shvatiti zašto je Werdum tako naglo odustao od borbe s njim. Unatoč tome što brazilski majstor ističe svoju ozljedu koja se ranije uopće nije spominjala. Odnosno, koja nije predstavljala problem prije nego što je Velasquez odustao od borbe s njim zbog problema sa leđima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dovoljno zdrav za Velasqueza, ozlijeđen za Stipu

"Jako smo razočarani što je Werdum odustao od borbe. Ako je Werdum bio dovoljno zdrav da brani titulu prvaka protiv Cainea Velasqueza, ne možemo shvatiti zašto nije dovoljno zdrav da se bori sa Stipom, koji je imao svega 12 dana da se pripremi za meč s njime", objašnjava menadžer Stipe Miočića Greg Kalikas za MMA Fighting.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječi Kalikasa "drže vodu". Čudno je kako bi se Werdum, unatoč svojoj navodnoj ozljedi, borio sa Velasquezom, a sad odjednom nije zdrav da se bori sa Stipom.

"Jedan prvak ne bi smio birati svoje protivnike. Istinski prvak bi se trebao boriti sa svim protivnicima koji dolaze. Ako se Werdum neće boriti sa Stipom u ovoj situaciji kad on ima kratko vrijeme za pripremiti se za ovaj meč, onda kako da vjerujemo da bi se borio sa njim kad bi Stipe iza sebe imao odrađen cijeli trenažni proces. Ne, ne bi se borio. I to je jako loša vijest za i loš imidž za ovu UFC diviziju koja bi trebala biti najbolja na svijetu. Jedino čemu se možemo nadati je to da će Werdum ozdraviti brzo i na kraju ipak pristati na borbu sa Miočićem, što prije", završio je Kalikas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo