PROTIVNIK CRO COPA

PROCURILA SNIMKA NA KOJOJ SILVA PROGANJA VELIKOG RIVALA: Kad ga je ugledao pretvorio se u razjarenog bika

Na internetu je objavljena nova snimka, ovoga puta iz Rizinovog ‘backstagea’, na kojoj sljedeći protivnik Mirla Filipovića, legendarni Wanderlei Silva, doslovno proganja Charlesa Bennetta, svog starog rivala s kojim se ne podnosi.

Poznati borilački portal Bloodyelbow.com piše kako su Wanderlei Silva i Charles Bennett stari rivali koji još od 2005. godine svaki put kad se susretnu javno pokazuju koliko se ne vole. Pisali smo o tome kako su se Silva i Bennett susreli pred liftom u predvorju jednog japanskog hotela uoči Rizinovog Grand Prix spektakla u Saitama Super Areni i umalo potukli, a sada su se pojavile i zanimljive snimke nastale nakon Bennettovog slavlja nad Minoruom Kimurom.

CRO COP UMALO SVJEDOČIO KRVAVOJ TUČNJAVI: Veliko rivalstvo skoro završilo nasiljem

“Krazy Horse” je taj meč okončao nakon svega sedam sekundi, a zatim je i prozvao brazilsku legendu kojoj je poručio, “Sjećaš li se 2005. godine?”. To možete vidjeti u videu dolje.

Bennett 2005. godine navodno nokautirao Silvu

Time je Amerikanac aludirao na priču u kojoj ga je navodno nokautirao prilikom njihovog susreta u ‘bakcstageu’, što Silva nikad nije priznao i dan danas zbog toga traži osvetu. Bennett je tada naglasio kako bi pristao na njihov okršaj u ringu, ali pod uvjetom da mu se za isti ponudi velikih 300 tisuća dolara.

Silva krenuo na Bennetta

Sada je objavljena nova snimka, ovoga puta iz Rizinovog ‘backstagea’, na kojoj Silva proganja prestrašenog Bennetta koji traži pomoć okupljenih i pokazuje kako mu ni na kraj pameti ne pada obračun s agresivnim Brazilcem. Iako, kad se Silva okrenuo i otišao dalje od njega, onda mu je nešto bahato dobacio. Kako je to sve izgledalo, pogledajte u videu.

Povratak na Net.hr