PROCURILA NOVA SRAMOTA UFC-A: / Prestižna MMA organizacija izazvala nezadovoljstvo među borcima

Image
Foto: AFP, Ethan Miller
1.12.2016.
12:10
AFP, Ethan Miller
VOYO logo

U srijedu smo pisali o tome kako je prvo rangirani borac prema UFC ljestvici jer se, kako je on to objasnio, "osjeća isključeno iz svega" i kako je nezadovoljan tretmanom organizacije prema njemu. Posljednjih tjedana se sve više neobičnih stvari događa u UFC-u, koje se ne sviđaju niti borcima niti fanovima.

Image
UFC U ŠOKU: /

Jedna od najvećih MMA legendi napušta prestižnu organizaciju? 'Nisam sretan'

Image
UFC U ŠOKU: /

Jedna od najvećih MMA legendi napušta prestižnu organizaciju? 'Nisam sretan'

"Na mene se uvijek može računati, ali kada kada to nije obostrano, onda ni ja ne mogu biti takav. Kada sam sretan učinit ću sve kako bi stvari ispale što bolje, no kada nisam, a trenutno nisam zadovoljan UFC-om, teško je biti takav", kazao je Werdum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

UFC U ŠOKU: Jedna od najvećih MMA legendi napušta prestižnu organizaciju? ‘Nisam sretan’

'Sramota me to uopće reći'

Jedna od stvari koja je razljutila brazilskog MMA majstora je i ta što za povijesni UFC 205 event u New Yorku nije dobio ulaznicu, nego mu ju je njegov menadžer morao kupiti kako bi prisustvovao spektaklu u Madison Square Gardenu.

"Sramota me to uopće reći", kazat će na to Werdum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedan slučaj ne davanja ulaznica procurio u javnost

No, čini se da je ovo pravilo s ulaznicama uzelo maha i izazvalo negativne reakcije kod nezadovoljnih boraca kojih, ne samo zbog toga nego i još zbog drugih stvari, promjena unutar organizacije, ima sve više.

Nakon Werduma, još jedan slučaj ne davanja ulaznica procurio je u javnost što je uistinu sramotno za UFC organizaciju, jer se radi o njihovim borcima koji im donose velike novce. Točnije, sve je otkrio poluteškaš Anthony Johnson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Ovaj borac razornog udarca, koji želi svoju snagu i znanje okušati u teškoj kategoriji UFC-a, trebao je UFC 206 event predvoditi u borbi protiv Daniela Cormiera za anslov prvaka u poluteškoj kategoriji, no nakon DC-eve ozljede borba je odgođena. Johnson se još uvijek nada da će mu pronaći protivnika, no kako je šansa za to sve manje, zatražio je ulaznicu da prisustvuje kao gledatelj, no dobio je odbijenicu.

Whitea se sve pita

To je očito rezultat novog pravila organizacije, po kojem svojim borcima ne daju ulaznice za evente. Prva je to otkrila Joanne Calderwood, a direktiva je za takvo pravilo došla, čini se, od glave organizacije, predsjednika Dana Whitea, javlja site MMMania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rumble je planirao biti dio spektakla u Torontu 10. prosinca kako bi pogledao koju dobru borbu i podružio se s navijačima, ali naišao je odbijenicu za ulaznicu. Isto mu se dogodilo i uoči UFC 205 eventa u New Yorku. Sad baš i nije toliko siguran u to da će dobiti besplatno mjesto sljedećeg vikenda u Kanadi.

'Nadam se kako će mi pustiti da dođem u dvoranu i pozdravim fanove'

"Na svu sreću, mogu ići na event. Nadam se kako ću biti tamo, to trenutno pokušavam. Želio sam se boriti, ali ne mogu. Želio sam se boriti na UFC 205, pa se, očito, to nije dogodilo. Nakon toga, kada sam pitao za ulaznice za taj event rekli su da ne mogu dati nikome, budući da su rasprodane. Bez obzira na razlog, ispalo je tako kako je ispalo. No, ovdje sam se trebao boriti i evo što se sad događa. Nadam se kako će mi pustiti da dođem u dvoranu i pozdravim fanove, jer veliki broj njih je kupio ulaznicu zbog borbe DC-a i mene i ja im barem svojim prisustvom, pozdravom u dvorani, želim zahvaliti, dati im nešto za uzvrat. Još uvijek mi dolaze poruke fanova kako se nadaju da ću nastupiti i ne želim ih u potpunosti razočarati, želim im pružiti barem nešto”, rekao je Johnson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo