Mirko Filipović završio na infuziji!

Nešto više od mjesec dana ostalo je do velikog borilačkog spektakla 'Glory 14' u Zagrebu, a pripreme Mirka Filipovića za borbu večeri s Remyjem Bonjaskim u punom su jeku.

4.2.2014.
8:18
VOYO logo

'Kakav je to trening bio kad si na infuziji završio? 150 posto sebe si dao, Mirko', prokomentirao je jedan od Cro Copovih prijatelja na Facebooku zanimljivu fotografiju pod nazivom 'After training recovery'.

Čini se da je to i najbolji odgovor svima koji se pitaju kako će se Mirko Filipović pripremiti za okršaj s velikim prijateljem i trostrukim K-1 prvakom Remyjem Bonjaskim. Legendarni Nizozemac surinamskog porijekla odradit će borbu večeri protiv Filipovića u zagrebačkoj Areni 8. ožujka, a Mirko, čini se, već unaprijed želi utišati glasine o 'prijateljskom meču'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijači mogu očekivati rat! Bit će to pravi rat između mene i Remyja i definitivno mogu očekivati da će to biti borba večeri. Okršaj s trostrukim K-1 prvakom mi je definitivno izazov, pogotovo zato što je ovo revanš. Ja sam dobio prvu borbu i naravno, nadam se novoj pobjedi. Ali pričekajmo 8. ožujka pa ćemo vidjeti što će biti", izjavio je Mirko u razgovoru za Fight Channel.

//www.youtube.com/embed/bw8-GInZIF8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bit će to borba po K-1 pravilima, pa gledatelji mogu očekivati sve osim 'valjanja u parteru'.

"Kickboxing je pravi borilački sport. Udarce izmjenjujemo cijelo vrijeme, nema klinča i ponekad je to puno teže od mješovite slobodne borbe. MMA zahtijeva jako puno hrvanja, borbe u parteru i po tome je MMA možda teža, ali kickboxing je puno dinamičniji, zahtijeva više energije, ima puno više izmjena udaraca i to bez prekida, konstantno", objasnio je Filipović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo