POVIJEST JE TRAJALA SAMO 14 DANA: / UFC Conoru McGregoru oduzeo pojas prvaka

Image
Foto: AFP, Steve Marcus
Image
Foto: AFP, Steve Marcus

Conor McGregor više nije prvak perolake kategorije u UFC-u, javlja borilački portal Bloodyelbow.com.

27.11.2016.
15:30
AFP, Steve Marcus
VOYO logo

Naime, UFC organizacija uzela je McGregoru pojas u perolakoj kategoriji jer je odugovlačio s obranom naslova u spomenutoj diviziji, nakon "izleta" u lakoj. Još prije su UFC čelnici "ludom Ircu" davali do znanja kako je vrijeme za obranu naslova u perolakoj kategoriji (još nije imao nijednu otkad ju je nokautom u 13 sekundi uzeo Jose Aldu), čini se kako su ubrzali proces.

ŠEST I POL MINUTA ČISTE BRUTALNOSTI: Ovako je Conor McGregor pomeo borilački svijet

U glavnu borbu večeri na UFC 206 u Torontu ušla je ona između Anthonya Pettisa i Maxa Hollowaya

Naime, Daniel Cormier, prvak poluteške kategorije zbog ozljede je otkazao nastup na predstojećem UFC 206 eventu na kojem je trebao braniti pojas protiv Anthonya "Rumblea" Johnsona. Njegovom ozljedom, u glavnu borbu večeri ušla je ona između Anthonya Pettisa i Maxa Hollowaya. UFC organizacija je tu borbu pretvorila borbom za za privremeni pojas u perolakoj kategoriji, a dosadašnji privremeni prvak Aldo time je automatski postao novi/stari prvak u toj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U subotu 12. studenog Conor McGregor ispisao je povijest postavši prvi borac koji je istovremeno vlasnik dva pojasa u UFC-u. Onog u perolakoj i lakoj kategoriji. U subotu, 26. studenog, više nije dio povijesti jer je odjednom postao vlasnikom 'samo' jednog pojasa. Dužnosnici UFC-a potvrdili su kako su Pettis i Holloway ušli u glavnu borbu večeri na UFC 206 eventu koji je zakazan za 10. prosinca u Torontu", piše Bloodyelbow.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

McGregorov tim još se nije oglasio

McGregor i ljudi iz njegovog kampa još se nisu oglasili, pa nije poznato jesu li bili obaviješteni o ovoj mogućnosti. Ali, očito su čelnici organizacije uvidjeli kako McGregor sad želi okušati svoju snagu i zanje u diviziji iznad ili ga ovim potezom spuštaju na zemlju jer je Irac u ovom trenutku neprikosnovljen. Tj, ovim potezom daje se šansa drugim borcima da osvoje naslov u perolakoj kategoriji. Jer očito da je trenutno McGregor bez konkurencije. Za sad...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Versailles
Brak na prvu
Samit
Hell's kitchen
Tajne vinove loze
default_cta
Ljubavna zamka
Pevačica
Biserna princeza
Obiteljske tajne
Gajin svet
default_cta
Brak na prvu Australija
Gajin svet 2
Cijena strasti
VOYO logo