POTRESENA HRVATSKA BOKSAČICA IVANA HABAZIN OTKAZALA MEČ: / 'Nema tog novca za koji bi sada ušla u ring'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Habazin se kasnije javila preko Facebooka i otkazala je meč

5.10.2019.
8:03
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Najbolja hrvatska boksačica, Ivana Habazin, otkazala je meč za svjetsku titulu u ženskom boksu nakon što joj je na službenom vaganju napadnut i teško ozljeđen trener Bashir Ali. Habazin se trebala boriti u Michiganu protiv najbolje boksačice svijeta Amerikanke Clarisse Shield, ali do tog meča za sada neće doći.

Tijekom službenog vaganja uoči meča napadnut je i teško ozljeđen Ivanin trener, a hrvatsku je boksačicu taj događaj silno potresao jer je svemu svjedočila i njezin trener morao je na hitnu operaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Habazin se kasnije javila preko Facebooka i otkazala je meč.

"Ljudi hvala vam svima na podrškama i na porukama podrške za oporavak mog trenera. Ja sam dobro, trener će biti dobro nakon operacije. Samo ću reći kad se vratim i kad sve ovo završi imat ću presicu da ne dajem izjave jednu po jednu i reći što se sve događalo pogotovo u zadnjim danima no unatoč tome rekli smo idemo na meć spremna sam i onda smo doživjeli ovo što je sramota za sport. Sve u svemu nema meča tog novca za koje bih sutra ušla u ring, jer ovo je moglo završiti i gore, a život mog trenera nema cijenu", napisala je Ivana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
PROCURILA SNIMKA NAPADA NA TRENERA IVANE HABAZIN: /

Javila se naša boksačica - 'Mora hitno na operaciju'

Image
PROCURILA SNIMKA NAPADA NA TRENERA IVANE HABAZIN: /

Javila se naša boksačica - 'Mora hitno na operaciju'

Završio na hitnoj operaciji

Podsjetimo, Ivanin trener divljački je s leđa napadnut i zadobio je teške tjelesne ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah nakon napada RTL-u se javila utučena boksačica i otkrila kako trener nije baš najbolje. “Prevoze ga helikopterom u drugu bolnicu, mora na hitnu operaciju, slomili su mu ne znam što sve ne”, kazala je Habazin za RTL.

Kako je za RTL rekao Luka Kukina, PR Ivane Habazin, sve je počelo tako što je Claressa Shields išla, prije službenog vaganja, stati na vagu da vidi hoće li proći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bashir je išao gledati koliko ima kilograma i, mislim da je to njezina sestra, histerično se derala na Bashira da se makne i mahala rukama oko njegova lica. On je onda ipak otišao, a nju su odvukli i derali su se jedno na drugo. Odvukli su ju na drugi kat i bilo je mirno nekih 5 – 10 minuta”, kazao nam je Kukina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je sve izgledalo

No, onda se, prema njegovim riječima, ustao taj tip, za kojeg misle da je Claressin brat koji je tek izašao iz zatvora.

“Vidio sam kako je ubrzao korak prema Bashir. Mislio sam da će se početi derati ili nešto, nisam niti pomislio da će ga udariti s leđa, Bashir ga nije ni vidio i pao je, a ovaj je valjda još zakoračio prema njemu i ja sam ga uhvatio i odgurnuo. On je stao u boks stav prema meni”, kaže Luka Kukina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“I ja sam isto stao u boks stav i napravio korak prema njemu. No, tada mi je prošlo kroz glavu da ne znam s kim imam posla, ima li pištolj ili nož i napravio sam korak unatrag i pustio ga. Vidio sam da Bashir dolje leži, Ivana ga drži i plače i onda su zvali 911 i čekali smo 10-ak minuta, činilo se kao vječnost…”, kazao je za RTL Luka Kukina.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo