PORAZILA PUTINA I OBAMU, PA POSLALA PORUKU: / 'Ubit ću onog tko me nazove debelom'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Ronda Rousey spada u red najpopularnijih zvijezda UFC-a koje oduševljavaju na svakom koraku.

13.10.2015.
10:17
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Ronda Rousey je tijekom svoje karijere porazila ponajbolje borkinje u UFC-u i tako dokazala da je u ženskoj konkurenciji ove cijenjene MMA organizacije trenutno bez konkurencije.

Priča o Rousey obišla je svijet, a ona je ostvarila još jednu veliku pobjedu, možda i najveću, ako se gleda popularnost i čitanost među samim novinarskim područjima. Rousey je, tako, porazila u čitanosti Putina, Obamu i rat u Siriji na web stranici svjetski poznatog New York Timesa. Tako je Rousey, nakon UFC oktogona i tiskanih medija, zavladala i "main stream" čitateljstvom i samim webom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smetaju je kritike

Članak o Rondi nije bio samo o njezinim nastupima u UFC-u, nego je lijepu MMA zvijezdu stavio u kontekst svakodnevnog života i problema koji tište svaku ženu. Jedan od takvih problema jest i kilaža.

Naime, Ronda na svojih 173 centimetra visine obično teži 70 kilograma, a bori se u kategoriji do 61 kg. Ona sama za sebe kaže da se najbolje, što se tiče izgleda, osjeća kada ima nešto manje, odnosno 67 kila. Međutim, i sama tvrdi kako se ne može imati sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Getty Images/AFP, Jeff Gross
Image
Foto: Getty Images/AFP, Jeff Gross

Kad je to kazala, mislila je na to da sport uzima svoj danak, bilo na kilaži ili negdje drugdje. U ovom slučaju, Ronda je mislila na snagu, moć i jačinu udarca u UFC-u.

Na snimanju težila preko 70 kilograma

Stoga, život sportaša nosi neke kompromise, no to ne znači da je kritike ne smetaju. Iako je planirala sljedeću TV reklamu snimiti s manje kilograma, na snimanju se pojavila s preko 70 kilogram. Namjerno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na koncu je kampanja bila sjajna, iako sam ja došla preteška samo da bih dokazala inat. Majke mi mile, ako me netko nazove debelom još jednom - ubit ću ga!", poručila je UFC prvakinja nakon što su fanovi prokomentirali Rondin izgled, kazavši da je debela.

Njezina izjava nikako se nije svidjela njezinoj velikoj konkurentici Cristiane 'Cyborg' Justino, koja baš i ne voli Rousey. Pa se tako žestoko obrušila na nju osobno i čelnog čovjeka UFC organizacije Danu Whitea. Justino je, tako, istaknula kako slične stvari njoj rade već pet godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SRAMITE SE! MMA /

borac hrvatskih korijena doživljava veliku nepravdu

Image
SRAMITE SE! MMA /

borac hrvatskih korijena doživljava veliku nepravdu

Cristiane 'Cyborg' Justino prozvala Rousey i Whitea

"Smatram uistinu hipokritički situaciju gdje Ronda Rousey prigovora i smatra se uvrijeđena komentarima oko njenog fizičkog izgleda, njenih ruku i viška kilograma koje ima između borbi. Posljednjih pet godina, ta ista Ronda Rousey, zajedno s Danom Whiteom, koristi sve moguće medije da bi me zlostavljala te tako otvara vrata i svim mogućim protivnicama za isto. Umjesto da govore u tome kakva sam u borbi, radije koriste medije da bi govorili da izgledam kao muškarac, odnosno da me nazivaju Wanderleiem Silvom u suknji", obratila se Justino preko svog Facebook profila, ostavivši link na video gdje se nalazi ta izjava, piše Fightsite.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo