POPULARNI DEBELJKO ZAPRIJETIO CRO COPU: / “Vidimo se uskoro! Tko ima broj od njegovog liječnika?”

Image
Foto: AFP

Popularni debeljko prijeti se Cro Copu

1.10.2018.
21:45
AFP
VOYO logo

Ako ste se pitali je li Roy Nelson i dalje zainteresiran za meč protiv Mirka Filipovića, odgovor je potvrdan! Popularni debeljko koji se ranije natjecao u UFC-u, a sada je dio Bellatora, je pratio Cro Copov nastup u RIZIN-u protiv Roquea Martineza.

Dapače, poželio mu je sreću prije nego što je legendarni hrvatski borac ušao u borilište. “Big Coutry” je na svom službenom Instagramu objavio fotografiju Filipovića i Martineza sa službenog vaganja te je napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trebao bih liječnika kojeg Cro Cop koristi. Tko ima njegov broj? Sretno večeras! Vidimo se uskoro”, stoji u Nelsonovoj poruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak želi borbu

Ovo “vidimo se uskoro” pokazuje da je i Bellator zainteresiran i dalje za revanš ova dva MMA veterana. 42-godišnji Amerikanac će se susresti s Rusom Sergeijem Kharitonovim 12. listopada na Bellatoru 207, no već sada gleda u budućnost prema potencijalnom “matchupu” protiv Filipovića.

Podsjećamo kako se dvojac trebao sučeliti na jubilarnom Bellatoru 200 u Londonu u lipnju, no Cro Copu su pukli ligamenti koljena samo tjedan dana prije ulaska u borilište. Mirko je bio prisiljen otkazati nastup i podvrgnuti se operaciji. Samo nekoliko mjeseci kasnije se uspješno oporavio i vratio u kavez, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borba na staru godinu

Prvi meč između Nelsona i Cro Copa je održan na UFC-u 137 2011. godine. “Big Country” je slavio prekidom u trećoj rundi. Filipoviću je taj poraz posebno teško pao jer je u njemu bio ozlijeđen. Naime, prije odlaska prema Las Vegasu hrvatskom nokauteru je pukla tetiva bicepsa. No, unatoč teškoj ozljedi je odlučio odraditi taj nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U intervjuu za Večernji list, o nastavku karijere Cro Cop je rekao:

“Za 2019. godinu nemam nikakvih planova. Jedino što imam isplanirano ovog trenutka ta je borba na Staru godinu i to je nešto što, budem li zdrav, nikako neću propustiti. No znate kakav je ovo sport, vi nikad ne znate koja će vam borba biti posljednja.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo