NE ŠTEDE SE

JOŠ NEVIĐENO NA OVIM PROSTORIMA: Slovenski i bosanski MMA borac vode rat na društvenim mrežama

Ponajbolji slovenski MMA borac Uroš Jurišič i SBC prvak Robert Soldić vode pravi rat na društvenim mrežama u kojem prednjači ‘trash talk’, još neviđen na ovim prostorima.

Poznato je kako su borci žestoki tipovi i taj svoj ratnički karakter često znaju pokazati i za vrijeme davanja izjava. Naravno, kao borac moraš biti hrabar, protivniku dati do znanja da ga se ne bojiš, a uz to ponekad se i mora, iz marketinških razloga, malo “začiniti stvari”.

Jurišič je, tako, prilično žestoko prozvao FFC, Superior FC i SBC prvaka Roberta Soldića.

“Soldiiić, nema više bježanja! Reci kada i gdje! Ja te čekam! Spreman sam te nokautirati ili umrijeti tamo!”, napisao je Jurišić na svom službenom Faceboku dijeleći svoj video intervju za srpske MMA novosti, prenosi Fight Site.

ATRAKTIVNO, BRUTALNO, OVO ĆE VAS OSTAVITI BEZ DAHA: Spektakularni UFC event na poseban način

Uroš Jurišič poslao je i poruku Soldiću poručivši mu kako će ga – ubiti u borbi.

“U borbu protiv Soldića ulazim kako bi ga ubio. Neka Roberto kaže gdje i kada. Poslije prosinca mogu bilo kada. Izazivam te javno, pred svima. Spreman sam odmah. Idem ga nokautirati ili sam spreman umrijeti tamo. Ovo je meč koji se isplati. Ulazim ili da pobijedim ili da umrem. Ako lažem, neka me svi isprebijaju ili popljuju”, istaknuo je Jurišič.

Jurišič je dogovorio meč u američkom Titan FC-u za nešto više od dva tjedna. Trenutačno boravi u SAD-u u svom American Top Teamu gdje se sprema za nadolazeći najozbiljniji ispit u karijeri. Borbu protiv Isidroa Rodrigueza iz Dominikanske Republike koji je u posljednje četiri borbe slavio.

Slovenac je i na svom službenom Facebook profilu u srijedu objavio i post sljedećeg sadržaja.

Naravno, nije se trebalo čekati na Soldićev odgovor:

“Pa i umrijet ćeš! Podcjenjuješ me na veliko”, napisao je naprije Soldić da bi dan kasnije dodao:

“Uroš Jurišič popuši mi ku*ac. Ne možeš me poniziti. Pogledaj gde se boriš po Sloveniji. Ja u jednom treningu pretrčim tvoju državu Sloveniju, a ti tamo zvijezda?!”

Očekivano, ovako žestoki statusi su sakupili u kratkom roku ogroman broj komentara, a sada je jasno da svi žele vidjeti ovaj meč s obzirom na “trash talk” koji je neviđen na ovim prostorima

Povratak na Net.hr