Hrvat koji je osramotio našu zemlju izgubio pamćenje!?

24.10.2014.
15:58
VOYO logo

Od optužbi da je poljskom sucu nanio teške tjelesne ozlijede Lončar će se braniti sa slobode nakon što je sudac istrage odlučio da ga nema potrebe zatvarati, iako je suočen s optužbama za nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Takvu odluku sudac je donio jer je riječ o mladiću koji je ranije nekažnjavan, ali i stoga što je ocijenio da nema opasnosti da bi na slobodi utjecao na svjedoke što je najčešći razlog za pritvaranje.

Neslužbeno se doznaje da suspendirani juniorski boksački reprezentativac tvrdi da se cijelog događaja ne sjeća, ali i da je zbog više udaraca koje je primio i on morao zatražiti liječničku pomoć i napraviti neurološke pretrage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/qLE77n4h4-g

Rijetko zabilježeni incident na sportskim natjecanjima dogodio se u ponedjeljak navečer u zagrebačkom Domu sportova tijekom juniorskog Europskog prvenstva za boksače. Nakon što je hrvatski reprezentativac u kategoriji do 81 kilogram poražen tehničkim nokautom u drugoj rundi od Litavca Baniulisa Algirdasa, prije proglašenja pobjednika, udario je suca Macieja Dziurgota u glavu, a kad je ovaj završio na podu, Lončar mu je zadao još sedam udaraca u tijelo. Sucu su u pomoć priskočili bodovni suci i pomahnitalog hrvatskog boksača doslovno izvukli iz ringa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško ozlijeđeni poljski sudac završio je u bolnici, a Lončar u policijskom pritvoru, a na slobodu je pušten jer mu sudac istrage nije odredio istražni zatvor.

Hrvatski boksački savez je Lončaru, inače članu BK Sesvete, izrekao doživotnu zabranu bavljenja boksom. Međunarodni boksački savez je privremeno, do zaključenja disciplinskog postupka, izrekla doživotnu zabranu bavljenja bilo kakvim aktivnostima u boks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo