POGUBLJEN S DEVET METAKA / Procurili detalji stravičnog ubojstva

Dan nakon što je svijet obišla šokantna vijest o ubojstvu svjetski poznatog kick-boksača Sergeja Lascenka u javnost su procurile neke informacije vezane uz samu tragediju.

10.4.2015.
7:18
VOYO logo

Lascenko je ubijen u srijedu u ukrajinskoj Odessi u pucnjavi koja se dogodila u takozvanoj Židovskoj bolnici.

Lascenko je vani bio u društvu svojih prijatelja, a lokalni mediji navode da su se zbog jedne djevojke sukobili s pet osoba "kavkaskog izgleda". Usred sukoba došlo je do pucnjave u kojoj Lascenko lakše stradao i zadobio je tek manje ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uslijedio je put prema bolnici gdje je ukazana pomoć njegovim prijateljima koji su bili teže ranjeni od njega. Ali, potom su u bolnicu stigle i osobe s kojima se Lascenkovo društvo sukobilo, a kick-boksača je ispucano čak devet metaka. Jedan od njih pogodio ga je u karotidnu arteriju, te je od tog metka Lascenko na mjestu umro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lascenko je umro u 28. godini života, a iza sebe je ostavio suprugu i 18-mjesečno dijete.

U karijeri je ubilježio 33 pobjede i 14 poraza. 2011. godine okitio se titulom Superkombat WGP prvaka u teškoj kategoriji svladavši velikog Ismaela Londta u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska publika ga pamti sa Cro Cop Final Fighta u ožujku 2012. kada je u zagrebačkoj Areni poražen od Daniela Ghita, kao i s dva nastupa u Zadru, protiv Mladena Brestovca i Dimitrisa Delisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo